Малюємо сердечко на нігтях легко і швидко — майстер-клас (ФОТО)

Манікюр і педикюр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

У лютому модниці все частіше обирають романтичний дизайн нігтів, замовляючи середчка. Нейл-майстри використовують різні техніки, аби їх зобразити. Раніше ми писали про наймодніші варіанти манікюру із акриловою пудрою, а сьогодні покажемо, як зобразити серце.

Нейл-майстри мають різні варіанти, як зробити сердечко на нігтику. Сучасні слайдери та наклейки мають бездоганні форми цих малюнків та чималий вибір відтінків. Також гарно робити сердечка за допомогою стемпінгу. Цей метод може відбити контур малюнка дуже тонкими лініями, чого не зробиш вручну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варіант 1.

За допомогою дотса намалюйте на нігті дві крапки, розташовані одна біля одної. В залежності від їхнього розміру буде величина верху сердечка. Потім тонким пензликом з'єднайте їх, протягуючи гель-лак донизу косими лініями, які з'єднуються в одній точці. Вони має бути гострою, тому що це — низ сердечка.

Малюємо сердечко на нігтях легко і швидко — майстер-клас (ФОТО) - фото №1
Pinterest

Варіант 2.

Візьміть пензлик із коротким ворсом. Наберіть на нього гель-лак, і зробіть відбиток хвостика пензля, утворивши невеличкий нахил. Це буде половинка сердечка. Просушіть її 30 секунд. Тепер можна взяти інший колір і повторити цей рух, тільки в іншу сторони, доформувавши серце.

Малюємо сердечко на нігтях легко і швидко — майстер-клас (ФОТО) - фото №2
Pinterest

Варіант 3.

Візьміть малярний скотч, зігніть його навпіл та виріжте половинку сердечка, як для витинанки. Розкрийте матеріал, і ви отримаєте трафарет. Наклейте скотч на знежирений ніготь і замалюйте місце сердечка. Просушіть, а потім знімайте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Малюємо сердечко на нігтях легко і швидко — майстер-клас (ФОТО) - фото №3
Pinterest

Раніше ми писали про наймодніші варіанти манікюру в чорному кольорі. Нейл-майстри показали стильні варіанти, які підійдуть і на короткі, і на довгі нігті.