Манікюр, який виглядає дорого та розкішно: тренди дизайну нігтів 2024

Манікюр і педикюр
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Найкращі ідеї для манікюру
Тренди манікюру 2024. Фото: twam

Манікюр, який варто обрати на літо для бездоганного вигляду

Красиві догляну нігті завжди будуть у пріоритеті жінок. Час, витрачений на манікюр - не можна вважати проведеним марно, адже догляд за своїми руками - це ознака привабливої, впевненої у собі леді.

Кожного року тренди манікюру змінюються, але завжди у моді буде гарна форма, акуратний дизайн та розкішний колір. Ми розповімо, які варіанти обирають жінки у 2024 році, щоб мати неперевершений вигляд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мармур

Це класика, яка завжди актуальна і має прекрасний вигляд на нігтях будь-якої форми. Цього року мармуровий манікюр ще більше у моді, адже він додає нігтям розкоші, а рукам - привабливості.

Перламутровий манікюр

Виглядає просто неперевершено та може стати окрасою нігтів різної довжини та форми. У моді різноманітні відтінки бежевого, червоного, жовтого, молочного та білого кольорів, особливо гарно дивиться лавандовий колір.

Металевий манікюр

Перетворить нігті на гламурний витвір мистецтва. Блискучі золоті та срібні кольори мають вишуканий та стильний вигляд. У цьому році особливо ефектно дивляться дзеркальні та хромовані покриття, які створюють металевий ефект, додаючи нігтям не тільки вишуканості, але й неймовірного стилю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про нестандартний манікюр на літо 2024. Такий вибір оцінять навіть дуже примхливі модниці.