Чим такий особливий манікюр "тиха розкіш"? Новий тренд у дизайні нігтів набуває все більшої популярності (ФОТО)

Манікюр і педикюр
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото молочний манікюр
Фото: bloomnails.

Красиві, доглянуті нігті без зайвого декору та яскравих кольорів знову у моді

Доглянуті, гарні нігті з приємними, практично непомітними кольорами або японський манікюр , набувають все більшої популярності у представниць прекрасної статі. Яскраві кольори, багато блискіток, зайвого декору та малюнків цієї весни обирають значно менше жінок.

Манікюр у стилі “тиха розкіш” стає просто неймовірно популярним у зірок та відомих осіб у всьому світі. Бейонсе, Селена Гомес, Ріта Ора та інші знаменитості неодноразово хизувалися привабливими випещеними руками саме з таким видом манікюру, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гігієнічний манікюр. Приваблює тим, що його можна зробити самостійно і не платити шалені гроші у салоні. Цієї весни досить популярна форма - мигдаль та м'який квадрат, але обирайте ту, яка найкраще підкреслює красу ваших пальців. Обріжте кутикулу щипчиками та нанесіть олію на неї. Обробіть її за допомогою м'якого бафіка, злегка зашліфуйте І знову нанесіть олію. Далі знежирте нігті за допомогою спиртової серветки і нанесіть основу. А тоді обирайте один з модних дизайнів у стилі “тиха розкіш”.

На фото гігієнічний манікюр
Фото: ukrsalon.

Молочний манікюр. Обирайте елегантні кольори, які додають рукам доглянутого вигляду та пасують на коротких і довгих нігтях. Блідо-рожевий, слонової кістки, молочний, колір пряженого молока та кремові відтінки пасують практично усім жінкам.

На фото молочний манікюр
Фото: Фото: pinterest

Нейтральний манікюр. Бежеві, світло-коричневі, ніжно-коричневі та сірі відтінки манікюру здатні зробити нігті доглянутими та розкішними.

На фото бежевий манікюр
Фото: Freepik/kroshka__nastya

Колір блиску для губ . На нігті наноситься лак рожевих відтінків приглушених тонів. Цієї весни це справжній тренд, яким захоплюються усі. Поверх потрібно закріпити результат за допомогою глянсового топу, який додає нігтям чудового блиску. Має просто неймовірний вигляд на коротких нігтях.

На фото бежевий манікюр
Фото: news.obozrevatel
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про манікюр у нюдових відтінках . Ніжні теплі кольори роблять руки привабливими та надзвичайно доглянутими.