4 причини сказати "ні" улюбленому аромату

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Легко відмовитися від речі, яка вам не подобається. Адже її можна замінити на подібну, але ту, яка більше підходить. А що робити, коли це стосується улюбленого аромату? Особливо у випадку, коли спочатку було все гаразд? Вам подобався і запах, і стійкість, і ціна.

Які можуть бути причини для припинення користування улюбленим парфумом і що робити у такому випадку розповідає ukr.media. Це важливі нюанси, про які слід знати усім дівчатам!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

4 причини відмови від улюбленого парфуму

4 причини сказати "ні" улюбленому аромату - фото №1
freepik
  1. Ви почали помічати погіршення загального самопочуття. Зокрема стала частіше боліти голова і замучили мігрені. Іноді парфуми, якими ви користуєтеся можуть стати причиною головного болю. Спробуйте на декілька днів або тижнів відмовитися від використання парфуму. Якщо болі зникнуть - причина в ароматі.

  2. Причиною алергічних проявів також може стати улюблений парфум. Якщо у вас закладає ніс, свербить у місці нанесення або ви постійно пчихаєте, але ознак застуди немає - так може реагувати організм на певні складові парфумерної композиції. І варто перевірити чи у вас немає алергії на спирт. Тоді краще перейти на менш спиртовий склад.

  3. Якщо ваш парфум занадто яскраво виражений і надзвичайно стійкий, а ви працюєте у невеликому приміщенні чи маленькому офісі і протягом дня взаємодієте з великою кількістю людей то краще надати перевагу більш легкому варіанту. А улюблений аромат лишити для прогулянок чи зустрічей поза роботою.

  4. Кожній людині подобається щось своє і багатьом не може подобатися один і той же аромат. Але якщо протягом дня ви отримуєте багато негативних зауважень стосовно вашого запаху від людей, які постійно перебувають поряд з вами - варто задуматися. Йдеться не просто про сильний аромат, а відштовхуючий, відразливий запах. Запахи мають важливе значення і люди здатні запам'ятати вас саме по такому аромату. Тому потурбуйтеся про людей поряд і підберіть інший, не такий “пам'ятний” парфум.

Ринок парфумерії представлений широким вибором на найвибагливіший смак і гаманець. Проте навіть недорогий парфум буде триматися довго якщо ви знатимете куди правильно його наносити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

Головне фото: freepik