День СБУ: найліпші побажання, вітання, картинки і листівки — українською

Усі свята
1 728
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Прапор України на фоні неба, картинки
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Вітаємо із професійним святом працівників Служби Безпеки України

Щороку 25 березня в Україні відзначають День СБУ. Це — свято сильних, мужніх та відданих державі героїв, які готові покласти своє життя заради безпеки Батьківщини. Дякуємо Вам за службу, патріотизм і сміливість. Для Вас — найкращі побажання, картинки і листівки.

Цього року Службі Безпеки України виповняється 32 роки. Службовці захищають цілісність України, захищають її інтереси, інформацію та борються із ворогами. Бажаємо усім причетним до цього свята — Божого захисту, Перемоги, здійснення задумів та успішних, результативних розслідувань.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Військові СБУ, фото
Фото: online.ua

Із Днем СБУ — вітання українською:

Сьогодні висловлюємо своє визнання всім, хто працює в Службі Безпеки України. Кожен робочий день ви присвячуєте тому, аби захищати нас, простих людей, від загроз зсередини і ззовні країни. Низький уклін вам, подяка і найкращі побажання! Зі святом!

***

У День СБУ бажаю старанно працювати, захищати Україну і її жителів, не втрачати жодного шансу на удачу, завжди спрямовуватися вперед, осягаючи на шляху успіх і перемоги. Нехай ваші родини будуть у безпеці! Щастя вам і затишку!

Військовий СБУ на фоні прапора України, картинка
Фото: apostrophe.ua

Сердечно вітаємо співробітників Служби Безпеки України! Нехай Бог береже вас від усякого лиха, і ні на крок не відходить від вас. Бажаємо кожен день повертатися в свої домівки, де вас чекатимуть гармонія і любов. Дякуємо вам за наш спокій і безпеку!

***

Добре, коли є кому захистити. І дуже добре, коли захисник — сильний. Усе це — про вас, шановні службовці СБУ! Бажаємо вам сили, натхнення, достойних зарплат і поваги від народу. Дякуємо за захист!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Бійці СБУ, фото
Фото: ТСН

У День СБУ бажаємо безпечної роботи без повітряних тривог, розчарувань і зрадників. Нехай ваші будні будуть плідними, ефективними та високооплачуваними. Слава Україні!

***

Привітання з Днем СБУ приймають люди, які стоять на сторожі безпеки держави: працівники і ветерани Служби Безпеки України. Бажаємо міцного здоров’я, миру і злагоди, добробуту, натхнення і професійних успіхів!

Військовий СБУ на фоні прапора і соняшників, картинка
Фото: online.ua
Працівники СБУ на фоні автомобіля, фото
Фото: online.ua
Військові СБУ зі зброєю, фото
Фото: СБУ
Форма СБУ, привітання, фото
Фото: fakty.ua

Раніше ми публікували календар ПЦУ. Для вас — зібрані церковні свята за новоюліанським календарем, яким легко і зручно користуватися.