Найкращі жіночі парфуми на кожен день для листопада 2023

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Листопад — це місяць дощів, сірих буднів та думок про зиму і перший сніг. Проте відсутність сонця не повинно погіршувати настрій. Раніше ми писали про парфуми-унісекс, а тепер розкажемо, які аромати допоможуть замінити сонце.

До вашої уваги — найсмачніші та найдоречніші парфуми для холодного листопада 2023 року. Ці аромати заворожать своєю незвичністю та магнетичністю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Montale “Roses Musk”

Ці парфуми бездоганно пасують на кожен день. Їхній аромат покращує настрій та додає звабливості. До його складу входять троянда, мускус і жасмин.

Найкращі жіночі парфуми на кожен день для листопада 2023 - фото №1

Gucci “Flora Gorgeous Gardenia”

Розкішний, смачний та натхненний аромат має фруктові та квіткові акценти. Вони пасують до сірого дощу і холоду, піднімаючи настрій та мотивуючи на приємний день.

Перша нота — цвіт груші, мандарин, червоні ягоди. Друга нота — гарденія, абсолют жасмину, червоний жасмин. Третя нота — пачулі та коричневий цукор.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Найкращі жіночі парфуми на кожен день для листопада 2023 - фото №2

Jeanne “Arthes Boum Do Brasil”

Цитрусові парфуми для кожного дня пасуватимуть для жінки будь-якого віку. Вони додадуть затишку, унікальності образу та приємного настрою.

Перша нота — мандарин, кокосова вода, квітка тяре. Друга нота — Печиво, кокосове молоко, геліотроп. Третя нота — мускус, сандалове дерево, ваніль.

Найкращі жіночі парфуми на кожен день для листопада 2023 - фото №3

Lattafa “Yara”

Ця парфумована вода - для жінок-гурманів. Вона підкреслить чуттєвість панянки та підійде для щоденного використання. Перша нота — геліотроп, мандарин, орхідея. Друга нота — квіти, тропічні фрукти. Третя нота — ваніль, сандалове дерево, мускус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Найкращі жіночі парфуми на кожен день для листопада 2023 - фото №4

Нагадаємо, раніше ми писали про дитячі парфуми. Для вас — добірка ароматів для юних принцес, які стануть найкращим подарунком.

Фото: notino.ua