Як зробити улюблений парфум набагато стійкішим: хитрий трюк з кремом, який ніколи не підводить

Парфумерія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Багато жінок навіть уявити собі не можуть як це - вийти з дому без нанесення на тіло улюбленого аромату… Однак далеко не всі мають змогу купувати справжні французькі парфуми, шлейф від яких тішитиме душу протягом всього дня, тож змушені купувати або мініатюрні версії дорогого парфуму, або репліки, які тримають запах не так довго, як оригінал.

Втім, навіть з парфумованою водою або реплікою ви маєте всі шанси пахнути дорого і, що головне, довго! Що потрібно зробити для цього і до чого тут звичайний крем, розповідає w2w.com.ua .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зробити, щоб аромат тримався на тілі максимально довго

Як зробити набагато стійкішим улюблений парфум: хитрий трюк з кремом, який ніколи не підводить - фото №1
Фото: freepik

Аби улюблений аромат тішив вас максимально довго, перед використанням парфуму рекомендується нанести на тіло зволожуючий крем чи лосьйон (без будь-яких ароматизаторів, бо вони можуть перебити весь запах). В такому випадку навіть ніжні літні аромати зачарують своїм звучанням і протримаються з вами в рази довше, ніж зазвичай.

Ще один крутий лайфхак передбачає подвійне нанесення парфуму на тіло. Все, що потрібно - нанести свій улюблений аромат з перервою у 15-20 хв. Однак у холодну пору робити це слід не менш як за 20 хв до виходу з дому - саме в такому разі композиція отримає достатньо часу, щоб повністю розкритися та закріпитися на тілі. Результат вас приємно здивує!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також пояснювали, у чому різниця між парфумами, парфумерною і туалетною водою та чи варто насправді переплачувати . Більшість людей плутаються у цих поняттях і несправедливо вважають, що парфуми - це "щось на багатому", а туалетна вода - для тих, хто не може собі дозволити попередній варіант.

Головне фото: freepik