Компліментарні парфуми, які зводять чоловіків з розуму: ТОП-5 ароматів на різні випадки життя

Парфумерія
Тетяна Мальцева

Тетяна Мальцева

Фріланс-редакторка

Найкращі жіночі компліментарні парфуми: які обрати - список
Компліментарні жіночі парфуми. Фото: pexels.com

Компліментарні парфуми подобаються всім. З ними ви точно не залишитесь непоміченою

КомплІментарний чи комплЕментарний? Думаєте, в одному із цих слів помилка? Ні, вони обидва існують у мові. І обидва можна віднести до опису парфумів, які приваблюють, цікавлять, манять і запам’ятовуються надовго.

Комплементарний – це такий елемент (в хімії, фізиці, економіці та інших сферах і науках), який може ідеально доповнити інший елемент, створивши разом з ним єдине ціле. Тобто, у хороших, якісних, дорогих парфумів буде ідеальна композиція запахів і відтінків, кожен компонент якої поєднуватиметься з іншими, доповнюватиме і вдосконалюватиме аромат.

А компліментарний – це такий, що збирає компліменти у прямому розумінні цього слова. Тобто, компліментарний парфум буде подобається якщо не всім, то більшості, буде приємний вашому оточенню, не буде нав'язливим і солодощавим. При цьому він здивує та запам'ятається багатьом, створивши про вас лише позитивне враження.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Загалом сьогодні розповімо про аромати, які сподобаються всім, а вже чоловіків точно зведуть з розуму. З ними ви не залишитеся непоміченою, передає rbc.ua.

«Tobacco Vanille» від Tom Ford

Компліментарні парфуми для жінок - «Tobacco Vanille» від Tom Ford
Парфуми “Tobacco Vanille” Tom Ford. Фото: royalcosmetic.com.ua

Цей аромат дуже яскравий і вибуховий, він пристрасний і навіть різкуватий. І навіть незважаючи на відверту нелюбов багатьох чоловіків до різких, пряних східних ароматів, «Tobacco Vanille» від Tom Ford зарекомендував себе лише позитивними відгуками. Можливо тому, що цей парфум класу унісекс. Але на жінках він «звучить» зовсім по-іншому, ніж на чоловіках – солодше і витонченіше. У ньому є не лише запах сигарного тютюну, а й аромат ніжних квітів тютюну. Доповнюють композицію спеції та прянощі, ваніль, какао та сухофрукти.

«Coco Mademoiselle» від Chanel

«Coco Mademoiselle» від Chanel - найкращий компліментарний парфум для жінок
Парфуми “Coco Mademoiselle” Chanel. Фото: chanel.com

Всі парфуми від Chanel – це вічна класика. Незважаючи на багаторічну історію та зміну поколінь різних парфумерів, будинок Chanel ще не випустив чогось, що не втілювало б французьку елегантність та справжню жіночність. «Coco Mademoiselle» випущений ще в 2001 році, є ароматною базою на кожен день. Він підійде всім і для будь-якої ситуації. Але не думайте, що він непомітний! Іскристий цитрусовий бергамот та апельсин ідеально поєднуються з квітами жасмину та троянди, а доповнюється композиція розкішною нотою пачулі.

«Euphoria» від Calvin Klein

“Euphoria” Calvin Klein - компліментарна парфумована вода для жінок
Жіночі парфуми “Euphoria” від Calvin Klein. Фото: notino.ua

Ці парфуми від Calvin Klein люблять жінки різного віку, та й чоловіки відзначають їх позитивно. Версій аромату «Euphoria» є безліч, починаючи від ніжних і пудрових, і закінчуючи східними та пряними. Але вони мають одне загальне звучання – чорна орхідея і фіалка, мускус і амбра, які у різних варіантах доповнюються іншими квітами і фруктами. Саме в класичному варіанті «Ейфорії», випущеному в 2005 році, сплелися чуттєві ноти орхідеї, лотоса та квітів шипшини, які вдало доповнюються гранатом, мускусом та амброю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

«This Is Not a Blue Bottle 1.1» від Histoires de Parfums

“This Is Not a Blue Bottle 1.1” Histoires de Parfums - найкращий компліментарний парфум для жінок
Парфуми “This Is Not a Blue Bottle 1.1” Histoires de Parfums. Фото: scentitude.com

Ірраціональна назва, оскільки парфум випускається саме у синьому флаконі. Але виробник стверджує, що пляшечка зовсім не синя… Інтригує, правда ж? Вже заради цього варто спробувати, але головний секрет успіху тут, звичайно ж, у ароматі. Композиція буквально бризкає запахом червоного апельсина, що переходить у ноти шафрану та троянди, а завершують її альдегіди. Ну як із такою вибуховою сумішшю «не у синьому флаконі» залишитися непоміченою? До речі, парфум – унісекс, тому його сміливо може спробувати на собі і ваш партнер.

«This is Her!» від Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire “This is Her!” - найкращий компліментарний парфум
Аромат “This is Her!” Zadig & Voltaire. Фото: brocard.ua

На перший погляд (точніше, запах) ці духи нагадують якийсь доглядовий засіб – шампунь для волосся або крем для тіла. Вони ніжні, пудрові, поєднують у собі жасмин, рожевий перець і сатинове дерево, що доповнюються збитими вершками та ваніллю, і каштаном, що додає гіркуватість. На тілі вони стають теплішими і насиченішими, розкриваючи глибокі ноти, починають пахнути інтенсивніше. Більшість чоловіків обов'язково запитають: чим це ви так цікаво пахнете? Не вірите? А ви тільки спробуйте нанести крапельку парфумів на зап'ястя. До речі, незважаючи на легкість, «This is Her!» дуже стійкі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачите, замислюватися про те, комплІментарні всі ці парфуми чи коплЕментарні, точно не варто. Адже у них і композиція досконала, і компліментів з ними ви точно зберете багато! А якщо вас цікавлять секрети стійкості аромату, то про них ми писали тут.