Найкращі парні аромати для нього та для неї: ТОП-3 варіанти для вашої пари

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Кращі варіанти парних парфумів
Парні парфуми. Фото:Хочу!

Варіанти парфумів, які вдало доповнюють один одного

Ви гармонійна, приваблива та прекрасна пара, яка навіть зовнішньо схожа між собою. Тоді вибір парних парфумів зможе актуально доповнити ваш чудовий дует.

Парні парфуми можуть бути незвичними, гурманськими, витонченими та надзвичайно приємними. Саме разом вони будуть мати надзвичайно стійкий та гармонійний запах. Ми розповімо вам про три найпоширеніших аромати, які обирають закохані пари у цілому світі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відомі парфумери вже давно створюють парфумерні пари, які могли б створювати загальний настрій любові, адже Ніщо так не об'єднує пари, як загальні інтереси, загальні переваги і, звичайно ж, загальний стиль та спільний парфум.

L'eau Kenzo

Жіночі ноти цього аромату сповнені свіжості та чистоти, яку приховує у собі вода. А молодості і свободи додають ноти квітів та ягід. А чоловічі мають водні акорди, які гармонійно доповнені нотами шавлії та прянощами базиліка.

Giorgio Armani You Freeze

Це можливість написати нову сторінку вашого кохання. Парфумерна пара Emporio Armani In Love with You та Stronger with You розкриває спокусливу свіжість молодості та джерела життєвих сил. Він для тебе – особливий, і ти для нього – теж. Якщо музика, то класична, якщо ресторан, то висока кухня, якщо аромат – то особливий, який підкреслить неперевершеність та унікальність.

This is Her / This is Him, Zadig &Voltair

Так пахне ваше кохання. Пара гурманських, незвичних та ванільних парфумів. Лаконічні чорно-білі флакони приваблюють погляд, а запах може звести з розуму. Її аромат пахне жасмином, рожевим перцем, ваніллю і солодкими збитими вершками. Його запах - це неймовірне поєднання ладану, чорного перцю, ванілі і сандала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, скільки парфумів має бути у колекції жінки, щоб почуватися щасливою. Адже кожного року у світі ароматів з’являються безліч новинок.