Легкість і свіжість – найкращі жіночі парфуми на кожен день

Парфумерія
943
Тетяна Мальцева

Тетяна Мальцева

Фріланс-редакторка

Парфуми на кожен день
Найпопулярніші жіночі парфуми для кожного дня. Фото: freepik.com

Шукаєте парфуми для кожного дня, які не набридають? Тоді наш гід по вибору денних парфумів саме для вас

Без аромату парфумів будь-який образ буде незавершеним. Навіть виходячи з дому щоранку, ми використовуємо парфуми. Це робить нас особливими, підкреслює індивідуальність та створює стиль. Пара пшиків улюбленого аромату – і у вас вже чудовий настрій!

Хтось віддає перевагу легким і ненав'язливим духам для щоденного носіння. Такими, в принципі, вони й мають бути. Але певних правил не існує, і ви можете носити вечірні парфуми навіть вдень, каже джерело “РБК-Україна”. Пропонуємо список найпопулярніших денних парфумів – а раптом ви знайдете свої улюблені?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Якими мають бути денні парфуми?

Вечірні духи не потребують представлення – вони яскраві, соковиті солодкі, шлейфові. На виході або на святковому вечорі такі аромати виділять вас із натовпу та змусять звернути увагу на вас. А чи потрібно це вдень? Чи не будуть надто солодкі східні та пряні аромати нав'язливими в офісі чи на діловій зустрічі? Денні духи повинні бути легшими, менш солодкими, залишаючи за собою ніжний подих, а не сильний і стійкий шлейф.

Для кожного дня краще вибирати менш стійку концентрацію, наприклад Eau de Parfum або Eau de Toilette – парфумована вода та туалетна вода. Такі парфуми мають менший вміст спирту та меншу кількість ароматичної композиції. Вони тримаються кілька годин або протягом дня, огортають вас легкою хмаркою аромату. І коштують парфуми в такій концентрації дешевше, тому їх можна купувати у великих об’ємах і використовувати щодня.

За класифікацією самого аромату для денних парфумів краще віддати перевагу трав'яним, цитрусовим, озоновим, деревним, легким квітковим або фруктовим. Але це не є правилом, тому ви можете обрати будь-які композиції, що підкреслюють вашу індивідуальність. Пам'ятайте тільки, що не варто вибирати найсолодші та пряні. Вони можуть подобатися вам, але бути нав'язливими для оточуючих. Тоді як легкі аромати лише підкреслять ваш смак, залишаючись практично непомітними.

Найпопулярніші парфуми на кожен день

Ми пропонуємо список з ароматів, які популярні у всьому світі і які використовують як денні парфуми. Може ви знайдете серед них і свій улюблений?

👑 Dolce&Gabbana Dolce

У перекладі назва парфумів – “солодкі”. Але опис аромату не зовсім точно передається назвою. Так, тут є і квіти (неролі), і фрукти (тропічна папайя). Але аромат приваблює не так солодощами, як своєю свіжістю. А після кількох годин він розкривається ніжними та стриманими запахами жасмину та амариллісу. Відмінно підійде для весни та літа, для кожного дня та прогулянок.

👑 Burberry My Burberry

Ці парфуми не нові, але згідно з продажами їх у всьому світі – неймовірно популярні. Їх створив парфумер Франсіс Кюркджян – так, той самий, що й відомі Bacarrat Rouge. Але якщо останні точно можна віднести до стійких вечірніх композицій, My Burberry – ідеальне рішення на кожен день. Аромат ніби відтворює атмосферу Лондона: квітучі парки, свіжий туман та іскристий дощ, аромати бергамоту та льону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

👑 Elizabeth Arden Green Tea

Тільки з'явившись, ці парфуми одразу ж завоювали серця багатьох. Вони уособлюють жінку, якій усе дається легко. Аромат теж дуже легкий, свіжий та ненав'язливий. Але водночас неймовірно елегантний та вишуканий. Запах лотоса, білих квітів та зеленого чаю буде дуже доречним для носіння в офіс. Вони будуть створювати відчуття чистоти та свіжості, аури прохолоди навколо вас.

👑 Narciso Rodriguez For Her

Хочете чогось складнішого? Обов'язково спробуйте ці парфуми. На перший погляд це зовсім нейтральний аромат з легким та ненав'язливим квітковим шлейфом та яскраво вираженими деревними нотами. Хоча на флакончику ясно вказано For Her, духи нагадують швидше чоловічі. Але ніжності та особливого звучання композиції надають нотки кольорів апельсина та солодкі прянощі (ваніль, мускус, амбра).

👑 Pink Molecule Zarkoperfume

Дуже цікавий нішевий аромат, який підійде жіночним, але впевненим в собі та твердим за характером жінкам. Він створює такий собі образ залізної леді, ніби замаскованої та оповитої збитими вершками. І так, ця нотка є в ароматичній композиції. А ще – бузина та орхідея, дерево махагоні і навіть кислувате рожеве шампанське. Дуже цікавий аромат, який можна легко використовувати щодня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ну що знайшли свої улюблені? Якщо ні, однозначно спробуйте якісь із цих парфумів. Вони дійсно підійдуть для кожного дня та для особливих випадків – це доведено їхньою популярністю! Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про те, чому від парфумів може розболітися голова – дізнайтесь, ваш це аромат, чи не ваш.