Володарям розвідного ключа і королям змішувачів! Вітання з Міжнародним днем сантехніка у веселих картинках та щирих словах подяки

Усі свята
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото фігура сантехніка з металу
Фото: news.hochu.ua/ukr/cat-prazdniki/all/article-131457-dlia-tix-xto-cinuje-zemliu-vitannia-z-profesiinim-sviatom-zemlevporiadnika-u-prozi-ta-kartinkax

Привітання з Міжнародним днем сантехніка

Ми не помічаємо важливості роботи сантехніків до тих пір, поки без них зовсім не обійтися. У березні багато професійних свят , а саме 11 березня у світі відзначають Міжнародний день сантехніка, як визнання їхньої праці та незамінності.

Редакція Хочу! вітає всіх, хто з гордістю має професію "сантехнік".   Це професійне свято і водопровідника, і монтажника, і проєктувальника опалювальних, каналізаційних та систем водопостачання. Всім невтомним трудівникам, володарям кранів, раковин і труб, королям розвідних ключів найкращі привітання з святом, теплі слова вдячності і веселі листівки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Всесвітній День сантехніка прийшов!

Так, і такий ми теж відзначаємо,

Сантехніків ми вітаємо всіх,

І багато – багато щастя їм бажаємо!

Нехай робота вам несе дохід,

А нам без вас, зрозуміло, життя немає!

Тому привітає весь народ

Сантехніка, живіть ви без бід!

На фото сантехнік за роботою
Фото: sotni

Вітаю з Днем сантехніка! Нехай твої робочі будні будуть легкими і простими, а завдання можна було вирішити. Став перед собою цілі і досягай їх.

На фото сантехнік
Фото: kartinki

З Днем сантехніка вітаю. Бажаю тобі в це професійне свято щастя, відмінних досягнень і добробуту. Нехай твої бажання збуваються. Нехай твої робочі будні будуть легкими і простими, а завдання можна було вирішити. Став перед собою цілі і досягай їх.

На фото скульптура сантехніка з металу
Фото: radior.lt

Сантехнік, ми цінуємо і поважаємо твою роботу. Нам без тебе не обійтися, без твоїх знань і умінь. Бажаємо тобі відмінних клієнтів і легких професійних буднів. Бажаємо, щоб у тебе все виходило, а життя вирувало. Щастя і гармонії тобі.

На фото привітання з днем сантехніка
Фото: inforoom
На фото привітання з днем сантехніка
Фото: unian.ua

Міжнародний день сантехніка — це день, коли хочеться побажати цим переможцям засмічень, асам розвідного ключа й володарям змішувача щонайменше екстрених викликів у вихідні, щонайбільше подяк і захоплених відгуків від вдячних врятованих ними людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про день землевпорядника . Чим їхня праця важлива для людей і скільки цінного вони роблять для рідної землі.