Королева Летиція показала, як додати фарб у діловий образ: ціна модного гардероба Її Величності (ФОТО)

Ікони стилю
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Королева Летиція, яка раніше зачарувала вечірнім образом у найрозкішнішому кольорі цієї осені, знову продемонструвала чудовий смак. Так, Її Величність помітили в аеропорту Мадрида у діловому образі з яскравим елементом. Більше про нього розповідаємо у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Вчора, 6 листопада, іспанський король Філіп VI та його дружина Летиція з’явились в аеропорту Мадрида. Звідти вони відбули до Данії з 3-денним робочим візитом. Мета їхньої поїздки - зміцнення двосторонніх зв'язків та відносин між двома країнами.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Для подорожі королева Летиція обрала чорні прямі штани та чорне пальто. Під останнє вона одягнула двобортний лаймовий жакет з золотими ґудзиками, який став яскравим елементом в образі. Доповнювали аутфіт черевики на підборах, кілька прикрас - сережки-кільця та каблучка Coreterno. Своє волосся вона зібрала у пучок, дозволивши чубчику спадати на обличчя.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Її чоловік, король Філіп VI віддав перевагу чорному класичному костюму, білій сорочці та синій краватці. На ногах у нього були чорні туфлі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, в Instagram-акаунті Royal Fashion Police підрахували приблизну вартість осіннього ділового образу королеви Летиції. Мусимо зазначити, що деякі українські депутатки одягаються дорожче, ніж іспанські монархи.

Скільки коштує лук іспанської королеви:

  • пальто від Mango - 175 євро (приблизно 7 тисяч грн);

  • лаймовий блейзер від BOSS - 870 доларів (приблизно 32 тисяч грн);

  • черевики від Unisa - 160 євро (приблизно 6 тисяч грн);

  • сережки з рожевого золота - 2785 євро (приблизно 111 тисяч грн).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що королева Летиція похизувалась новою зачіскою на концерті. Вона мала розкішний вигляд!

Фото: Getty Images