Від простачки до модної діви: еволюція стилю Марго Роббі (ФОТО)

Ікони стилю
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Марго Роббі фото
Getty Images

Пропонуємо вам дізнатися, як змінювався стиль Марго Роббі за час розвитку її кар'єри

Зараз Марго Роббі нерідко дивує нас стильними вбраннями , однак на початку своєї кар'єри австралійська актриса не була так підкована в модних питаннях. Її стиль сформувався відносно недавно.

Барбі, Харлі Квінн, Наомі Лапальї та Тоня Гардінг — це ще не всі знакові ролі актриси, які вплинули не тільки на її кар'єру, а й на стиль. За ці роки Роббі вдалося створити собі ім'я, яке Голлівуд запам'ятає назавжди, а ще стиль, який нині надихає багатьох дівчат.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сьогодні Марго Роббі обирає розкішні та елегантні вбрання, іноді прикрашаючи їх ноткою гламуру, але так було не завжди. На початку свого шляху актрису можна було побачити в простакуватих сукнях, які їй не зовсім личили.

Марго Роббі в невдалих образах
Getty Images
Марго Роббі в молодості
Getty Images

Свій імідж Марго почала намацувати у 2014 році. Тоді її можна було побачити на червоних доріжках в досить жіночних сукнях. 

Актриса Марго Роббі на початку кар’єри
Getty Images
Марго Роббі на преміях
Getty Images

Марго сяяла на преміях та вечірках в елегантних сукнях і все могло б бути чудово, однак у 2017 році її модний вектор змінився. Актриса почала експериментувати та обирати надто ніжні образи, які їй не зовсім пасували — сукні з дрібним квітковим принтом, недоречний декор та не зовсім вдалу довжину. 

Марго Роббі у блискучих вбраннях
Getty Images
Марго Роббі на червоній доріжці
Getty Images

У 2021-2022 роках ситуація лиш погіршилася. Марго Роббі співпрацювала зі стилістом, який не зважав на її вподобання та тип зовнішності. Як наслідок маємо чимало образів, які зовсім не пасують актрисі та приховують її чарівність. 

Марго Роббі позує для фото
Getty Images
Марго Роббі в сірих сукнях
Getty Images

Все налагодилося у 2023 році. Можна сказати, що в цей час в модному житті Роббі стався “glow-up” (оновлення). Зірка почала вражати прихильників своїм іміджем, а кожне її вбрання хотілося відтворити.

Марго Роббі позує в гарних вбраннях
Getty Images
Марго Роббі, гарні образи
Getty Images
Марго Роббі на червоних доріжках, фото
Getty Images
Марго Роббі, красиві фото актриси
Getty Images

Тож якщо ви досі не можете віднайти свій стиль, не варто журитися. Все попереду! Марго Роббі теж не одразу стала іконою стилю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували вам розкішні образи Сідні Свіні та ділилися секретами її стилю . Дізнайтеся, чому цю актрису називають Мерилін Монро нашого часу.