Незрівнянна! Найкращі образи Кейт Міддлтон на Вімблдоні (ФОТО)

Ікони стилю
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Як зараз виглядає Кейт Міддлтон, фото
Фото: Getty Images

Пригадуємо найефектніші вбрання принцеси Уельської

У 2024 році присутність Кейт Міддлтон на Вімблдоні була під питанням через її боротьбу з онкологічним захворюванням. З усім тим, принцеса відвідала свій улюблений турнір. На честь цього пропонуємо згадати найстильніші її виходи на Вімблдоні за всі роки.

Модні образи Кейт Міддлтон на Вімблдоні

2024

Related video
Кейт Міддлтон на Вімблдоні 2024, фото
Фото: Getty Images

Попри те, що Кейт продовжує лікування від раку, вона відвідала фінал чоловічого турніру Вімблдону 2024 року. Для цього заходу принцеса обрала пурпурну мідісукню від бренду Safiyaa. Яскравий образ доповнювали нюдові човники, сумочка в тон та кілька великих прикрас — сережки та браслети.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

2023

Кейт Міддлтон на Вімблдоні 2023, фото
Фото: Getty Images

У 2023 році Кейт Міддлтон вразила своїх шанувальників трьома виходами, всі з яких були в різних відтінках зеленого — кольору, який принцеса сильно любить і часто носить. 4 липня 2023 року вона з'явилася на турнірі в елегантному ансамблі в стилі "тиха розкіш". Це був блейзер кольору фісташкового морозива від Balmain і біла плісирована мідіспідниця, що ідеально поєднувалася з лацканами. Цей образ було відзначено як данину пам'яті її покійній свекрусі, принцесі Діані, яка теж любила носити блейзери з плісированими спідницями.

Кейт Міддлтон на Вімблдоні 2023, фото
Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон на Вімблдоні 2023, фото
Фото: Getty Images

Наступні два виходи принцеси на Вімблдоні 15 і 16 липня 2023 року теж запам’яталися яскравими образами. Принцеса позувала перед камерами в лаймовій сукні від Self-Portrait з плісированим низом та насичено-зеленій сукні від Roland Mouret, яка, на жаль, сильно пом’ялася, поки Кетрін спостерігала за матчами.

2022

Кейт Міддлтон на Вімблдоні 2022, фото
Фото: Getty Images

Горох — один із найпопулярніших принтів для денних заходів. У 2022 році Кембридзька обрала сукню від Alessandra Rich вартістю 1515 фунтів стерлінгів, яку вона вже носила місяць тому на садовій вечірці Jubilee Garden Party. Її образ доповнювали сумка від Mulberry, білі туфлі з відкритою п'ятою та перлинні сережки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

2021

Кейт Міддлтон на Вімблдоні 2021, фото
Фото: Getty Images

Роком раніше Кейт прибула на турнір не з чоловіком, а з батьком. Для цього особливого виходу з татом вона обрала ніжно-рожеву сукню міді з крепу від Beulah, яка коштує 695 фунтів стерлінгів. Вбрання доповнювали бежеві туфлі від Aldo, світлий клатч та маска з рожевим квітковим малюнком.

2019

Кейт Міддлтон на Вімблдоні 2019, фото
Фото: Getty Images

Через пандемію у 2020 році турнір не проводився, але у 2019 році Кембридзька відвідала Вімблдон разом із чоловіком. На другий день турніру Кейт носила блідо-блакитну сукню від Emilia Wickstead, а принц Вільям був одягнений у сірий костюм і блакитну сорочку, що, на думку королівських шанувальників, виглядало дуже романтично.

2018

Кейт Міддлтон на Вімблдоні 2018, фото
Фото: Getty Images

Влітку 2018 року герцогині Кембридзька та Сассекська вперше з'явилися разом на Вімблдоні. Поки Меган Маркл демонструвала свій американський стиль, Кейт Міддлтон обрала класичну сукню в горох від Jenny Packham, яку доповнила годинником і сережками з бароковими перлами.

2016

Кейт Міддлтон на Вімблдоні 2016, фото
Фото: Getty Images

Хоча принц Вільям не завжди схвалює жовті сукні своєї дружини, сукня від Roksanda Illinic, яку Кейт обрала в цей раз, безсумнівно, заслуговує на похвалу. У цьому вбранні Кейт спостерігала за півфіналом Серени Вільямс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

2015

Кейт Міддлтон на Вімблдоні 2015, фото
Фото: Getty Images

У 2015 році герцогиня Кембридзька з'явилася на Вімблдоні у сукні морквяного кольору від британського бренду L.K. Bennett. Принцеса доповнила її клатчем з леопардовим принтом, бежевими гостроносими туфлями, годинником та сонцезахисними окулярами Ray-Ban.

2014

Кейт Міддлтон на Вімблдоні 2014, фото
Фото: Getty Images

На Вімблдоні у 2014 році Кейт Міддлтон обрала романтичну сукню від Zimmerman, яку вона вже носила раніше. Вона доповнила образ клатчем у формі віяла та червоним палантином, оскільки погода була не дуже теплою.

2012

Кейт Міддлтон на Вімблдоні 2012, фото
Фото: Getty Images

Одним із найпам'ятніших нарядів Кейт у 2012 році стала вінтажна сукня від Alexander McQueen з "кісками" та вирізом у вигляді краватки-метелика. Цей рідкісний екземпляр з колекції 2006 року чудово поєднувався зі спортивною тематикою турніру та додав образу ретро-нотку. Кейт доповнила сукню сережками з сапфірами, оточеними діамантами, що перегукувалися з її заручним кільцем.

2011

Кейт Міддлтон на Вімблдоні 2011, фото
Фото: Getty Images

У 2011 році Кейт вперше відвідала Вімблдон як офіційний член королівської родини. Тоді вона обрала коктейльну сукню від Temperley з тришаровим плісованим подолом, відкритими плечима та руками. Це було сміливе вбрання порівняно з її сучасним стилем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали вам, який таємний сенс закладений в останній вихід Кейт Міддлтон на Вімблдоні. Виявляється, принцеса натякнула на свій справжній діагноз.