Три весільні сукні та три нещасливі шлюби Мерилін Монро: в чому виходила заміж культова блондинка (ФОТО)

Ікони стилю
1 626
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Мерилін Монро і її весільні сукні, фото
Секрети весільних образів найзнаменитішої блонди в історії кіно. Фото: Getty Images

Показуємо вам три весільні образи головної блондинки Голлівуду Мерилін Монро

Хоча на великому екрані Мерилін Монро часто зображувалася у романтичних історіях з щасливим кінцем, в реальному житті вона виходила заміж тричі, і всі її шлюби закінчились невдачею. Проте, кожного разу, коли вона йшла під вінець, голлівудська зірка виглядала бездоганно. У цьому матеріалі ми розглянемо весільні вбрання Мерилін, які надихають наречених по всьому світу і досі.

Мерилін Монро, справжнє ім'я якої Норма Джин, завжди привертала увагу шанувальників, які були готові заради неї на все. Однак за лаштунками світла софітів, її особисте життя було далеко не ідеальним: вона тричі виходила заміж і кожен з цих шлюбів закінчувався розлученням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Перша весільна сукня Мерилін Монро та шлюб з Джимом Догерті Першим

Першим чоловіком Мерилін Монро став Джимом Догерті — поліцейський з Лос-Анджелеса. Їхні стосунки почались у січні 1942 року, а весільна церемонія відбулася в червні того ж року — через 18 днів після 16-річчя Норми Джин (яка на той момент ще не була відома як Мерилін Монро).

Мерилін Монро та її перший чоловік Джим Догерті, фото
Мерилін Монро з Джимом Догерті. Фото: Getty Images

Весільна сукня Норми Джин відповідала моді 40-х років: вона була довгою, А-силуетною й розшита мереживними деталями. Скромний образ доповнювався короткою вуаллю та ретро-зачіскою.

На перший погляд, їхній шлюб здавався ідилічним, проте після того, як Джеймс пішов на службу в морську піхоту в 1943 році, Норма Джин залишилася одна, працюючи на заводі. Там випадково розпочалась її модельна кар'єра й у вересні 1946 року Норма Джин подала на розлучення.

Друга весільна сукня Мерилін Монро та шлюб з Джо Ді Маджіо

У 1952 році Мерилін познайомилася з бейсболістом Джо Ді Маджіо. Джо побачив фотографії Монро і попросив організувати з нею побачення. Спочатку Мерилін була скептична, але швидко закохалася в Джо.

Мерилін Монро та її другий чоловік Джо Ді Маджіо, фото
Мерилін Монро на своєму другому весіллі з Джо Ді Маджіо. Фото: Getty Images

Її друге весільне вбрання було значно скромнішим: елегантний шоколадний костюм з білим коміром з горностая. Що цікаво — цей самий костюм Мерилін Монро вже носила раніше, зустрічаючись з королем Греції. До речі, це весільне вбрання актриси було продане на аукціоні в 1998 році за 33 350 доларів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шлюб з Джо тривав лише 274 дні, але навіть після розлучення він намагався відновити стосунки. Чутки свідчать, що вони планували одружитися знову в серпні 1962 року — саме в той час, коли Мерилін померла. Після її смерті Джо регулярно приносив свіжі троянди на могилу Монро до своєї смерті в 1999 році.

Третя весільна сукня Мерилін Монро та шлюб з Артуром Міллером

Третім чоловіком Мерилін Монро став драматург Артур Міллер. Її студія намагалася відговорити акторку від шлюбу з ним через його підозрілу репутацію та увагу ФБР, але Монро була вперта. 29 червня 1956 року вони одружились у цивільному форматі, а через два дні — за єврейським звичаєм у Нью-Йорку.

Мерилін Монро та її третій чоловік Артур Міллер, фото
Мерилін Монро з Артуром Міллером. Фото: facebook.com/MarilynMonroe

Мерилін Монро виглядала вишукано в сукні середньої довжини з прозорими рукавами, що підкреслювали її фігуру. Вбрання доповнювали рукавички та грайлива вуаль. На обручках було написано "Тепер і назавжди" На жаль, цей шлюб також завершився розлученням через шість років, а пізніше стало відомо, що Артур постійно ображав свою дружину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що весільні сукні зірок нерідко мають ще й таємний зміст. Раніше ми розповідали для чого Меган Маркл обрала дуже скромне вбрання для свого весілля з принцом Гаррі. Тут річ зовсім не в смаку герцогині.