Найкрасивіші образи зірок на MTV VMA 2024: Сабріна Карпентер, Періс Гілтон та інші гості премії (ФОТО)

Ікони стилю
1 352
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Гості премії MTV VMA 2024, фото
Тейлор Свіфт, Періс Гілтон та Сабріна Карпентер. Фото: instagram.com/vmas

Дивіться, які вбрання знаменитості демонстрували на церемонії нагородження MTV Video Music Awards 2024

12 вересня в Нью-Йорку відбулася церемонія нагородження MTV Video Music Awards 2024, на якій Тейлор Свіфт стала найтитулованішою зіркою премії. Однак нас традиційно цікавлять не тільки переможці та нагороди, а ще і яскраві образи зірок на червоному хіднику MTV VMA 2024.

На цьогорічні церемонії MTV VMA 2024 було чимало зірок, серед яких можна було помітити новеньких артистів та вже справжніх легенд Голлівуду. Нижче ми показуємо найкрасивіші образи знаменитостей, які відвідали подію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Найкращі образи зірок на MTV Video Music Awards 2024

Тейлор Свіфт, яка отримала нагороду за найкращу літню пісню з треком "Fortnight", з'явилася у відвертому вбранні в клітинку. Співачка одягнула корсет на блискавці, короткі чорні шорти та довгу пишну спідницю з розрізом спереду. Її спокусливе вбрання доповнив зухвалий чокер на шиї.

Ще одна зірка, яка спричинила фурор на MTV Video Music Awards 2024 — Сабріна Карпентер. Вона повторила образ Мадонни з 1991 року, обравши елегантну сукню з глибоким декольте, прикрашену білими та сріблястими бусинами

Кеті Перрі прийшла на захід разом зі своїм коханим — актором Орландо Блумом. Її вибір впав на екстравагантний образ: топ і довгу спідницю з бахромою та нитками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також на MTV Video Music Awards 2024 була присутня Періс Гілтон. Світська діва обрала сріблясту сукню з глибоким вирізом, драпіруванням і вирізами на талії.

Відома виконавиця Холзі обрала напівпрозору сукню з леопардовим принтом і паєтками. Яскраво-червоне волосся і мінімалістичний макіяж доповнили її трендовий образ.

Кароль Джі з Колумбії з'явилася на червоній доріжці у яскраво-помаранчевій сукні, що нагадувала полум'я. Її образ доповнювали прозорі босоніжки на підборах і лаконічні прикраси.

Бразильська виконавиця Анітта вразила публіку образом зухвалої нареченої. Її total white образ складався з короткої сукні, фати та панчіх.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Дженніфер Лопес прийшла на кінофестиваль без білизни. Погляньте на спокусливий образ зірки.