Вінтажне вбрання та накладне волосся: новий образ Зендеї на кінопрезентації (ФОТО)

Новини моди
553
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Акторка Зендея
Фото: Getty Images

Акторка одягнула вбрання від модельєра Александра Макквіна

Під час презентації фільму “Дюна: Частина друга” у Південній Кореї Зендея та Тімоті Шаламе приміряли парні костюми. Згодом акторка переодяглася у вельми оригінальне вбрання та зробила незвичайну зачіску. Більше про її новий образ - у цій статті.

Вчора, 22 лютого, у торговому центрі Times Square у Сеулі, Південна Корея, відбулася презентація фільму “Дюна: Частина друга”. На червону доріжку Зендею знову збирав її стиліст Лоу Роуч. Цього разу він обрав для акторки вінтажне вбрання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, на акторці був сірий костюм з геометричним візерунком від Givenchy з колекції осінь-зима 1999 року. Він складався з жакета на блискавці та спідниці-олівця. Доповнювали образ Зендеї чорні капронові колготки та чорні туфлі на підборах. Також вона зробила макіяж у бордовому відтінку та зібрала волосся у пучок. Зачіска мала незвичайний вигляд через накладні пасма волосся, що спадали на обличчя зірки.

Акторка Зендея
Фото: Getty Images
Акторка Зендея
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про незвичайне вбрання Зендеї на презентації фільму у Мехіко. Вона мала дивний, але водночас прикольний вигляд.