Піар чи справжнє кохання? Тімоті Шаламе та Кайлі Дженнер застукали за поцілунками на "Золотому глобусі" (ФОТО)

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Нарешті! Тімоті Шаламе та Кайлі Дженнер вперше офіційно вийшли у світ як пара. Новоспечені кохані засвітилися на "Золотому глобусі". Однак в Мережі подейкують, що їх роман — це просто вдалий піар-хід.

Актор Тімоті Шаламе, відомий своєю роллю у фільмах "Дюна" та "Вонка", вже майже рік таємно зустрічається з бізнеследі та зіркою реаліті Кайлі Дженнер. Пару вже помічали разом на футбольних матчах, вечірках у колі друзів та під час відпочинку, але вперше офіційно на людях вони з'явилися в ніч на 8 січня на премії "Золотий глобус"-2024.

Піар чи справжнє кохання? Тімоті Шаламе та Кайлі Дженнер застали за милими поцілунками на "Золотому глобусі" (ФОТО) - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тімоті вийшов на червоний хідник сам, але в залі його чекала Кайлі. Спочатку зірки обмінювалися пристрасними поглядами, дотиками та милими поцілунками за столиком, а потім почали позувати перед фотокамерами. Премію вони покинули разом.

Піар чи справжнє кохання? Тімоті Шаламе та Кайлі Дженнер застали за милими поцілунками на "Золотому глобусі" (ФОТО) - фото №2
Фото: Getty Images

Багато людей вважають їх стосунки піар-ходом. До того ж у прихильників чимало запитань викликали "ніжності" Тімоті та Кайлі на "Золотому глобусі", адже виглядає все так наче вони соромляться показувати свої почуття, але вимушені це робити. Чи справжнє це кохання? Покаже час.

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер раніше була у гучних романах з такими артистами, як Tyga та Тревіс Скотт. Від стосунків з останнім в неї народилося двоє дітей. А ось Тімоті Шаламе певний час був у стосунках з донькою Джонні Деппа, Лілі-Роуз.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть повний список лауреатів престижної кінопремії "Золотий глобус"-2024. Дізнайтеся, ком досталися гучні нагороди!

Фото: Getty Images