Ліндсі Лохан заскочили на побаченні з чоловіком: свіжі фото закоханих (ФОТО)

Новини моди
812
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Ліндсі Лохан 2024, фото
Фото: Getty Images

Акторці вдалося позбутися згубних звичок та налагодити своє особисте та професійне життя

Після народження первістка Ліндсі Лохан стала все частіше з’являтися на різних івентах. Папараці не втрачають нагоди зазнімкувати акторку, а разом з нею - і її чоловіка. Який вигляд має закохана пара сьогодні - дивіться у цій статті.

Днями Ліндсі Лохан потрапила в об’єктиви камер вуличних фотографів у Санта-Моніці. Акторку зазнімкували разом з чоловіком біля ресторану Giorgio Baldi.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знаменитість мала гламурний вигляд у трикотажному костюмі кольору шампанського, що складався з топу та мідіспідниці. Вбрання було прикрашене вкрапленнями леліток. Доповнювали образ Лохан об’ємна шуба, сіра сумка з ручкою-ланцюжком та босоніжки зі стразами. Своє руде волосся вона залишила розпущеним та зробила легкий макіяж з рожевою помадою.

Ліндсі Лохан 2024, фото
Фото: Getty Images

Чоловік зірки, Бадер Шамас, віддав перевагу чорним джинсам, світло-коричневому светру та чорному пальто. На шиї в нього був золотий ланцюжок, а на руці - годинник.

Ліндсі Лохан 2024, фото
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Наомі Кемпбелл “засвітилася” в оригінальному сірому костюмі. З чим такий поєднувати - дізнавайтесь у цій статті .