Кому - тренд, а іншим - привід для критики: що вибісило експертів Met Gala 2024 (ФОТО)

Новини моди
1 011
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Емілі Ратаковскі 2024, фото
Фото: Getty Images

Цього року зірки "перевершили" себе

Раніше ми показували найцікавіші образи відомих красунь. Та до цієї добірки ми майже не включали “голі” образи зірок. Втім, не одних нас вони бентежать - так, експерти моди теж наситились відвертими образами знаменитостей.

6 травня у Нью-Йорку відбувся щорічний благодійний бал Інституту костюма - Met Gala. Модні експерти були шоковані цьогорічним вибором вбрань знаменитостей. Вони заявили, що мода - це все ж “про одяг”, а не його відсутність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, у прозорих та відвертих вбраннях на заході з'явилися Емілі Ратаковскі, Дженніфер Лопес, Ріта Ора та Doja Cat. Про це пише Daily Mail.

Нам потрібно заборонити блискучі оголені сукні на Met Gala,
- зазначає модний блогер ModernGurlz.
Дженніфер Лопес 2024, фото
Фото: Getty Images
Дженніфер Лопес 2024, фото
Фото: Getty Images
Називайте мене божевільною, але хіба мода та перевдягання на бал не пов’язані з носінням одягу? Навіщо ходити голою на Met Gala?
- дивується streetstyle-фотограф M. C. О’Коннор.
Ріта Ора 2024, фото
Фото: Getty Images
Багато людей таких як Кім Кардаш’ян, Емілі Ратаковскі, Джей Ло сьогодні ввечері покладаються на свої типові трюки на червоній доріжці, і це не вдається. Якщо тема, відкрита для різноманітних інтерпретацій, не залишає для вас нічого кращого, ніж затягнута талія, оголена сукня, настав час переглянути свій підхід,
- заявляє продюсер та ведуча подкастів Ellice Ellis.
Емілі Ратаковскі 2024, фото
Фото: Getty Images
Емілі Ратаковскі 2024, фото
Фото: Getty Images
Метою заходу є зібрати кошти на роботу музею… Але цьогорічні сукні та зірки одним махом змогли повернути справу моди більш ніж на 100 років назад. Я говорю про те, що могутні зірки затверджують віру в те, що жінка має бути оголеною, щоб на неї звернули увагу. У цих жінок є кар’єра, слава, гроші та шанувальники, тож я дивуюся, прокручуючи парад лобкових кісток, що змушує їх виходити на вулицю в такому одязі? Жоден не виглядає радісно чи комфортно,
- говорить журналістка Ліз Джонс.
Doja Cat 2024, фото
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Демі Мур відвідала Met Gala 2024 у сукні з вінтажних шпалер. Поглянути на образ акторки ближче можна у цій статті .