Засновниця United For Freedom Ірина Адоніна спільно з Ukrainian Fashion Week підтримає молодих дизайнерів в рамках тижня моди

Новини моди
507
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ukrainian Fashion Week
Ukrainian Fashion Week. Фото: Getty Images.

Ще один важливий крок у напрямку зміцнення позицій українських дизайнерів на міжнародній арені

В понеділок, 5 серпня, засновниця благодійного фонду United For Freedom, підприємиця, інфлюенсерка та багатодітна мама Ірина Адоніна спільно з оргкомітетом Ukrainian Fashion Week оголосила про створення гранту для підтримки молодих українських дизайнерів. Ця важлива ініціатива має на меті сприяти розвитку моди в Україні та підкреслити стійкість і талант українських митців на світовій арені.

У рамках сезону Ukrainian Fashion Week SS25 один з дизайнерів, що буде представляти свою колекцію в програмі NEW NAMES матиме змогу отримати грант від благодійного фонду Ірини Адоніної United For Freedom. Надалі грантова підтримка від United For Freedom буде спрямована на пошиття наступної колекції переможця. Або буде можливий розвиток вже наявного продукту, який готується до випуску найближчим часом. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співпраця між благодійним фондом Ірини Адоніної United For Freedom та Ukrainian Fashion Week є важливим кроком у напрямку зміцнення позицій українських дизайнерів на міжнародній арені, особливо в такі переломні для української культури часи. Грант надасть молодим митцям необхідні ресурси для реалізації своїх творчих задумів і допоможе їм стати впізнаваними не тільки в Україні, але й за її межами.

Related video
Я закохана в українську моду і неймовірно щаслива, що цьогоріч мій фонд United For Freedom має можливість допомогти молодому самобутньому таланту у fashion-сфері. Я переконана, що на наших дизайнерів чекає велике майбутнє не лише в Україні, а й на світовому рівні. Сподіваюсь, завдяки нашому гранту, про українські таланти у сфері моди почують усі.
Ми прагнемо створити умови, в яких молоді таланти зможуть розвиватися і реалізовувати свої найсміливіші ідеї. Наша підтримка — це не просто фінансова допомога, а й інвестиція в майбутнє української моди, яка зможе зробити значний внесок у глобальний контекст індустрії,
— розповідає Ірина Адоніна. 
Ірина Адоніна допомагає молодим дизайнерам
Ірина Адоніна. Фото: пресслужба
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ: