Капелюхи, сукні та навіть піжама: українські бренди в новому сезоні "Емілі в Парижі" (ФОТО, ВІДЕО)

Новини моди
683
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Актори “Емілі в Парижі” приміряли речі від українських брендів
"Емілі в Парижі". Фото: vulture.com

Відомо, що всі бренди отримали листівки з подякою від команди “Емілі в Парижі”

Нещодавно у Лос-Анджелесі відбулася прем’єра нового сезону серіалу “Емілі в Парижі”. А вже наступного дня глядачі Netflix мали змогу насолодитися першою половиною епізодів. З цієї нагоди показуємо речі українських брендів, які з’явилися у кадрі.

Ми вже звикли, що герої серіалу “Емілі в Парижі” постійно вражають своїми модними луками. Не менш вражає і кількість українських брендів, в які стилісти одягнули акторів під час знімань четвертого сезону серіалу, пише jetsetter. Гортайте нижче, щоб поглянути на них.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ruslan Baginskiy

Капелюшки від українського дизайнера Руслана Багінського приміряла не лише подруга головної героїні серіалу, Мінді, а й сама Емілі.

J’amemme

У проморолику Google акторка Лілі Коллінз зачаровує образом у блакитній сукні від J’amemme. Також зірка приміряла моносережку від українського бренду ювелірних прикрас Guzema.

Lever Couture

Ми вже згадували про прем’єрний показ четвертого сезону “Емілі в Парижі” у Лос-Анджелесі. Так от на цьому заході Ешлі Парк з’явилась у розкішній сріблястій сукні від українського бренду Lever Couture.

GUNIA Project

Цей бренд з’явився у кадрі двічі. Спочатку у третьому епізоді, коли Мінді приміряла його сережки “Атланти”, форма яких натхненна скульптурною композицією будинку Козеровських у Києві.

Актори “Емілі в Парижі” приміряли прикраси GUNIA Project
“Емілі в Парижі”. Фото: кадр з серіалу

Вдруге бренд GUNIA Project “засвітився” у четвертій серії на Софії. Це була вишукана шовкова піжама.

Актори “Емілі в Парижі” приміряли прикраси GUNIA Project
“Емілі в Парижі”. Фото: кадр з серіалу

GUZEMA

Крім проморолика Google прикраси від GUZEMA з’явились безпосередньо і в серіалі. Так, на Емілі можна побачити золоту та срібну каблучки з колекції “Мої”, а на Мінді - золоту каблучку Multi Orb.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що зірка серіалу “Емілі в Парижі” ледь не померла. Через що Ешлі Парк опинилася у надважкому стані - дізнавайтесь у цьому матеріалі.