Зірка серіалу "Емілі в Парижі" ледь не померла: Ешлі Парк опинилася у надважкому стані (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна американська акторка Ешлі Парк, яка вразила відвертою сукнею на премії Golden Heart Awards 2023, опинилася у реанімації. 32-річна зірка серіалу "Емілі в Парижі" ледь не померла від тонзиліту, який значно ускладнився. Що відомо про її стан – розповідаємо на HOCHU.ua!

Інформацією про свій стан Ешлі Парк поділилася на сторінці в Instagram , опублікувавши кадри з реанімації. Акторка зізналася, що все почалося під час новорічної відпустки у Таїланді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, останні тижні зірці довелося пройти надважкий процес відновлення здоровʼя. Адже Ешлі Парк захворіла на тонзиліт, а після – на тлі хвороби розвинувся септичний шок. За словами акторки, хвороба вразила органи, тому останні тижні вона перебувала у реанімації у надважкому стані. Наразі зірці значно легше, а завдячує вона цьому спеціалістам, які опікувалися нею увесь цей час. Окрім того, велику роль у відновленні стану Ешлі зіграв її коханий, актор Пол Форман, що також зіграв її бойфренда у серіалі "Емілі в Парижі".

Коли я сиджу тут, відновлюючись після перших кількох тижнів 2024 року, єдине слово, яке приходить мені на думку, – це "вдячна". Під час відпустки в грудні на Новий рік те, що почалося як тонзиліт, переросло в критичний септичний шок, який інфікував і вразив кілька моїх органів. Я вдячна, що моє здоров'я покращилося, попри те, що нам спочатку говорили,

– написала акторка.

Зірка серіалу "Емілі в Парижі" ледь не померла: Ешлі Парк опинилася у надважкому стані (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/ashleyparklady
Зірка серіалу "Емілі в Парижі" ледь не померла: Ешлі Парк опинилася у надважкому стані (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/ashleyparklady
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Аліна Гросу травмувалася під час зйомок кліпу . Співачка вже повідомила шанувальникам про свій стан здоров'я.