Невидима підтримка. Для чого потрібні накладки для грудей та як правильно їх вибрати

Практичні поради
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми розповідали, на яких аксесуарах стилісти не радять економити . Додайте до цього списку ще й липкі накладки для підтримування грудей. Ця корисна деталь стане в пригоді, коли потрібно одягнути сукню чи кофтинку на тонких бретельках або з оголеною спиною. Візьміть на замітку!

За словами авторів статті у виданні InStyle, наклейки на груди є липкою альтернативою бюстгальтера. Завдяки їм полегшується носіння топів та суконь: накладки можна побачити лише спереду, оскільки вони не мають задньої смуги, таким чином вони підтримують груди й не псують вбрання. Про це пише Гордон.

Сьогодні на ринку існує багато варіантів накладок: одноразові, багаторазові, для маленьких та великих грудей, для весільних суконь, водо- та світлонепроникні. Тож як зробити правильний вибір серед усього цього різноманіття?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • Одноразові накладки зручні для подорожей, коли немає можливості прати білизну.

  • Багаторазові - економніші, екологічніші й зазвичай їх виготовляють з приємніших для шкіри матеріалів. Це забезпечує додатковий комфорт та гнучкість.

  • Оптимальним матеріалом для накладок вважають силікон. Втім, варто обирати матеріал (атлас, нейлон, бавовна), відштовхуючись від особистих переваг.

  • А ось найпопулярнішими є накладки круглої форми. Сьогодні виробники пропонують моделі у вигляді зірок, метеликів, пелюсток тощо.

Як користуватися накладками для грудей

З одного боку накладки мають липкий медичний клей. Саме цією стороною потрібно притуляти виріб до грудей. Щоб зняти накладку, потрібно обережно та повільно потягнути її від зовнішнього краю до центру. Експерти зазначають, що для цього можна використовувати вологу тканину або теплу воду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, як одягатися стильно . Ці поради допоможуть вам сформувати власний образ.

Фото: @wegatherall