Як одягатися стильно: поради, які допоможуть сформувати власний образ

Практичні поради
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Щоб виглядати стильно і мати свій власний неперевершений образ, потрібно не так багато зусиль і коштів. Головне - проявити фантазію і смак , тоді кожен ваш образ буде мати родзинку.

Зробити з базового гардероба щось особливе можна за допомогою яскравої деталі чи аксесуарів. Модні окуляри, ремінь, хустинка, взуття чи біжутерія додадуть образу завершеності, а вам неповторності, розповідає otyrar.kz .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Образ складається з деталей

Раніше потрібно було детально підбирати сумку, щоб вона підходила під взуття та образ в цілому. Зараз можна сміливо експериментувати і поєднувати різні кольори та фактури. Те саме стосується і взуття. Творіть своє, адже це модно і весело.

Зірки часто поєднують прості джинси і футболку з дорогими окулярами та взуттям з модного магазину. Чи розкішне плаття з простими сережками. І це не для того, щоб шокувати, прості експерименти, для душі.

Якщо ви придбаєте собі якісний і дорогий аксесуар, то можете використовувати його, як головний елемент для будь-якого базового одягу.

Сьогодні взагалі вітаються несподівані поєднання, непередбачуваність в одязі - суворий офісний піджак і джинси, класична офіційна блузка і літня спідниця, яка струменіє. Або високі підбори з джинсами і низько обрізані кеди з прямою класичною сукнею-міді.

Можна не одягати жакет повністю, а просто накинути на плечі. Або пов'язати светра чи сорочку рукавами на поясі.

Приділяйте увагу зачісці. Вона може підкреслити або знищити образ. Особливо перед важливою подією. Не обов'язково все залаковувати, зараз цінується легка недбалість і природність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Модні светри, червоне взуття та багато інших новинок цього сезону вже чекає на вашу фантазію і креативність. Не бійтеся експериментувати і відчувати себе найгарнішою.