Високі чобітки постійно злазять? Допоможе цей хитрий трюк

Практичні поради
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Ви придбали омріяні високі чоботи, але постійно стикаєтеся з тим, що вони зісковзують? Це створює дискомфорт, викликає почуття незручності і бажання взувати їх не виникає.

Проте є кілька рішень, які можуть виправити цю ситуацію. Головне, знайти причину, чому так відбувається, розповідає born2be.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Високі чобітки постійно злазять? Допоможе цей хитрий трюк - фото №1
freepik

Найбільш розповсюджена причина - занадто широка халява чобіт. Щоб забезпечити комфортне носіння - обирайте чоботи з регульованим верхом або при примірці прослідкуйте, щоб халяви щільно прилягали до ніг.

Найбільш вірогідні причини зісковзування

  • Надто слизькі колготки. Спробуйте одягнути теплі колготи або колготки з візерунком чи шороховатістю. Також можна обрати колготки з внутрішнім флісом.

  • Спробуйте одягнути високі шкарпетки чи гольфи, лише підберіть їх під стиль вашого одягу.

  • Якщо домашні спроби не принесли результату, можна віднести взуття до шевця.

Існує ще один варіант, який передбачає використання BootBra. BootBra складається з еластичної стрічки, яка закріплюється нижче коліна зсередини чобіт і клейкого елемента вище. Частини закріплюються шпильками і утримують верх халяви на одному місці. Надзвичайно просто, непомітно та ефективно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Високі чоботи підкреслюють образ, роблять його елегантним і привабливим, особливо на вечірках чи корпоративі. Але на щодень краще обирати більш зручні і практичні моделі. Раніше ми писали, яке взуття має бути у кожному гардеробі взимку.

Головне фото: freepik