Взуття, яке допоможе виглядати шалено елегантно взимку: як і з чим носити високі чоботи у 2023-2024 році (ФОТО)

Практичні поради
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Чоботи — дуже популярне та універсальне взуття на зимовий та осінній сезон. Однак, як правильно носити чоботи взимку, щоб виглядати при цьому елегантно, знають далеко не всі. У нашому матеріалі ви знайдете інструкцію, як носити високі чоботи взимку 2023-2024 року, а також модні образи для натхнення!

Високі чоботи — класичний вибір, який завжди залишається в тренді та підходить практично для будь-якої ситуації. Ви можете вибрати чоботи у вигляді колготок, які ідеально підійдуть під короткі спідниці або шорти, а також можете віддати перевагу широким моделям, що допомагають створити цікавіший образ зі штанами та довгими сукнями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З чим носити високі чоботи взимку у 2023-2024 році? Привабливий і жіночний образ можна створити, поєднавши це взуття з мініспідницею. Не менш жіночно виглядатимуть варіанти з довгими сукнями та спідницями міді. Чоботи до коліна також ідеально поєднуються з в'язаними сукнями, створюючи один із найтепліших і стильних образів у холодний сезон.

Взуття, яке допоможе виглядати шалено елегантно взимку: як і з чим носити високі чоботи у 2023-2024 році (ФОТО) - фото №1
Взуття, яке допоможе виглядати шалено елегантно взимку: як і з чим носити високі чоботи у 2023-2024 році (ФОТО) - фото №2

Не менш розкішно виглядатимуть високі чоботи з тими самими джинсами чи штанами. Однак тут варто вибрати широкі моделі, що допоможуть створити сучасний образ. А от якщо у вас вузькі чоботи, то можна поєднувати їх з лосинами.

Взуття, яке допоможе виглядати шалено елегантно взимку: як і з чим носити високі чоботи у 2023-2024 році (ФОТО) - фото №10
Взуття, яке допоможе виглядати шалено елегантно взимку: як і з чим носити високі чоботи у 2023-2024 році (ФОТО) - фото №11

Також варто зауважити, що чоботи на високих підборах допоможуть вам виглядати жіночно та кокетливо. А ось взуття на пласкій підошві допоможе створити універсальний та комфортний образ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, з яким взуттям носити довгий пуховик узимку 2023/24 року. Не пропустіть образи для натхнення, в яких ви почуватиметеся зручно та красиво.