Завжди бездоганні: лайфхаки, які допомагають мати неперевершений вигляд зіркам на червоній доріжці

Практичні поради
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото Джиджи Хадід
Фото: wfc.tv

Знамениті зірки користуються своїми хитрощами, які дозволяють мати гарний вигляд

Червона доріжка для знаменитостей - це чудова можливість похизуватися відмінним смаком, чудово підібраними сукнями та ідеальною фігурою. Більшість зірок має власних стилістів, які турбуються про бездоганний вигляд протягом заходу та добре підбирають кожну деталь: від висоти поборів до стильної зачіски. А ще макіяж, аксесуари, манери та багато інших нюансів.

Відомі зірки користуються власними лайфхаками, які дозволяють мати чудовий вигляд та підкреслюють усі переваги, навіть якщо їх немає.😂 Які цікаві, прості, але дієві хитрощі використовують знаменитості, щоб надовго лишитися у пам’яті, розповідає brightside.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Плями від дезодоранту. На чорній сукні особливо помітні, проте легко забираються звичайним капроновим носком, якщо під рукою немає спеціальної губки.

На фото зірка у чорній сукні та носок
Фото: s_bukley / Depositphotos.com

Липкі трусики. Якщо ваша прозора сукня не дозволяє одягти білизну через вирізи у певних місцях чи хитру модель сукні, можна скористатися клейкими трусиками. Проте потрібно бути обережною, щоб не трапився конфуз, як з моделлю Олівією Калпо у якої вони відклеїлися під час перебування на червоній доріжці.

На фото модель Олівія Калпо
Фото: oliviaculpo / Instagram.com , ©  Amazon.com

Наждачний папір на підошві взуття . Відомий стиліст Джанет Манделл, неодноразово працював з такими клієнтами, як Аріана Гранде та Джіджі Хадід, зазначає, що червона доріжка може бути слизькою, тому потрібно натирати взуття наждачним папером. Адже досить неприємно послизнутися і впасти на очах публіки та папараці.

На фото наждачний папір на взутті
Фото: SharpShooter / Depositphotos.com

Поліетиленові пакети для високих чобіт . Щоб вдягти вузьке високе взуття, зірки користуються пакетами, які одягають на ноги. Пластиковий пакет зменшує тертя і дозволяє ногам легко ковзати всередині.

На фото знаменитість та пакети на ногах
Фото: PopularImages / Depositphotos.com

Коригувальна білизна у подвійному об’ємі. Кім Кардашьян запустила навіть власний бренд такої білизни. Одного разу Кім зазначила, що іноді одягає по 2 комплекти коректорів одночасно, щоб почуватися впевнено перед камерами.

На фото Кім Кардашьян
Фото: Featureflash / Depositphotos.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Безліч лайфхаків дозволяють почуватися впевнено і граціозно ходити по червоній доріжці. Раніше ми показували сміливу сукню Белли Хадід, якою вона шокувала публіку у Каннах.