Шльопанці на спеку: як підібрати зручні та універсальні

Практичні поради
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Які шльопанці не зашкодять ногам у спеку
Які шльопанці купити на спеку, фото: ukr.media

Для вас — два варіанти такого взуття, аби ваші ніжки були в комфорті

Чимало жінок влітку відмовляються від підборів. Аби ноги не набрякали та не боліли, модниці обирають максимально відкриті шльопанці без підйому. Проте і в них дуже гаряче, адже м’які шльопки зроблені з гуми, яка нагрівається. А в шкіряних “твердо” і боляче ходити у спеку. Раніше ми писали про модні босоніжки на платформі, а тепер розкажемо, яке взуття підібрати для спеки.

На літо бездоганне взуття — це шльопанці. Гумові — м’які та зручні, особливо для пляжу. Проте кожен день в них ходити не варто. По-перше, гума нагрівається, по-друге, стопа має неправильну основу. Отож, бездоганний варіант — це шльопанці з етиленвінілоцетату, які мають ортопедичну підошву. Таке взуття неймовірно м’яке, зручне і корисне. А ще воно виглядає, так само, як гума.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Яке взуття купити на спеку
Які шльопанці обрати на спекотну погоду, фото: galosha.kiev.ua

Другий варіант для шльопанців — це шкіряні, з ортопедичною основою. Їхня підошва настільки м’яка, що у спеку ніжка вільно дихає, і ходити не боляче навіть по камінню. А ще таке взуття не натирає ноги.

Які шльопанці купити на спеку
Які шльопанці не зашкодять ногам влітку, фото: rozetka.com.ua

Раніше ми писали про спіднички. Для вас — практичні поради, із чим носити пишну спідницю, аби мати вишуканий і модний вигляд.