Дуже жіночно: з чим поєднувати пишну спідницю, щоб виглядати вишукано (ВІДЕО)

Практичні поради
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Дівчина у пишній спідниці, фото
Фото: instagram.com/blaireadiebee/

Стиль New Look був запропонований Крістіаном Діором у 1947 році

Раніше ми писали, з чим модно носити джинси цієї весни. Тепер підкажемо, що пасуватиме до пишної спідниці. Ця річ допоможе підкреслити вашу жіночність.

Якщо ви давно прагнули змінити свій стиль на більш жіночний - тоді стиліст Анастасія Мальцева радить придивитися до стилю New Look. Це легендарна концепція жіночого вбрання від Крістіана Діора. Так, після Другої світової війни він повернув пишну спідницю та затягнуту в корсет талію, а разом з тим - забутий за часи війни силует пісочного годинника.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтоді пишні спідниці у довжині міді та яскраво підкреслені талії регулярно повертались у тренди. І 2024-й не став виключенням - ми знову схиляємося до жіночних силуетів.

Щодо корсетів, то їх варто носити за бажанням та як декоративний елемент. А от пишні мідіспідниці варто поєднувати з:

  • кросівками;

  • слінгбеками;

  • балетками;

  • сандалями.

Різними можуть бути й плечові вироби: від чітко посаджених по фігурі до оверсайз варіантів, від сорочок та топів гладких текстур до асиметричних, з вирізами чи обʼємними квітами.

А щоб остаточно надихнути вас додати пишну спідницю у свій гардероб, пропонуємо переглянути відео нижче. В ньому стилістка зібрала багато образів у стилі New Look для вашого натхнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як інтегрувати клоги у міжсезонний гардероб. З чим носити таке взуття - читайте у цій статті .