Піжамні штани — головний хіт осені 2024. Як їх носити в прохолодну погоду, щоб не захворіти і мати стильний вигляд (ФОТО)

Практичні поради
651
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Трендові піжамні штани 2024, фото
Піжамні штани на осінь. Фото: соцмережі

Зібрали для вас 5 стильних та теплих образів з піжамними штанами, які легко повторити

Зазвичай з літнього гардероба до осіннього переходять базові речі. Але у 2024 році до них приєдналися акцентні елементи — шорти-бермуди, про які ми вже вам розповідали, та піжамні штани.

Цей смугастий предмет гардероба став популярним серед модниць ще в теплу пору року, адже його легко комбінувати й створювати трендові образи. Але як носити піжамні штани, коли на вулиці стає холодно?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Виявляється, що у поєднанні з теплими верхніми речами піжамні штани виглядатимуть ще більш стильно. Ось 5 луків, які це вам доведуть та надихнуть придбати собі такі.

З кардиганом у нейтральному кольорі

Піжамні штани, фото
Як носити піжамні штани восени. Фото: @rebekkahassing

Кардиган — незамінна річ на холодну пору, яка, на диво, дуже стильно поєднується з піжамними штанами. Головне, щоб вони виглядали розслаблено. Суворі моделі, на кшталт жіночних жакетів Chanel, не дуже вдало гармоніюватимуть з "домашніми" штанами.

З укороченим пальтом або курткою

Піжамні штани в повсякденному стилі, фото
Як носити піжамні штани. Фото: @lorrainemariae

Піжамні штани можна поєднувати з багатьма видами верхнього одягу. Однак, щоб створити стильний образ, варто пам'ятати, що верхній одяг має бути не нижче середини стегна, адже з довгими просторими пальтами піжамні штани можуть виглядати негармонійно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З подовженим жакетом

Піжамні штани в повсякденних образах, фото
З чим носити піжамні штани восени 2024 року. Фото: @elisalevallois

Подовжений жакет допоможе зробити образ більш стриманим. Вибирайте однотонний варіант без декору, щоб штани залишалися центральним акцентом. Прямий крій у стилі оверсайз буде найкращим вибором, а під низ можна вдягнути будь-який виріб, від топа до тонкого светра.

З джемпером

Піжамні штани в тренді, фото
Як носити піжамні штани восени 2024 року. Фото: @rebekkahassing

Для створення скандинавського образу поєднуйте піжамні штани з джемпером із принтом. Однак варто вибирати стримані візерунки, такі як смужка або наївні малюнки — наприклад, фрукти чи великі квіти. Важливо, щоб увесь образ витримувався в одній колірній гамі.

З однотонним лонгслівом

Піжамні штани тренд 2024 року, фото
Як носити піжамні штани восени 2024 року. Фото: @oliviabynature

Найкращим вибором для піжамних штанів стане однотонний лонгслів. Він не відвертатиме увагу і гармонійно доповнить образ. Обирайте вироби з м’якої тканини, наприклад, з бавовни або трикотажу, злегка розслабленого крою, щоб підтримати атмосферу "домашнього" стилю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про 5 стильних штанів, якими можна замінити джинси восени 2024. Звісно, джинси — базова річ у гардеробі, але це не означає, що ви маєте проходити у них весь холодний сезон.