Мати розкішний вигляд не за всі гроші світу: секрети стилю, які варто взяти до уваги

Практичні поради
686
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Які речі використати для створення розкішного аутфіту
Секрети стилю. Фото: freepik.com

У вашій шафі можуть бути справжні скарби

Раніше ми писали, які речі видають вашу бідність. Продовжуючи цю тему, хочемо розповісти, як створювати розкішні луки з одягу та аксесуарів, що є у вашій шафі. Зацікавили? Тоді читайте про це далі у цій статті.

Ви дуже помиляєтеся, якщо вважаєте, що розкішним ваш образ роблять золоті прикраси, норкові шуби та чоботи з крокодилячої шкіри. Насправді ж сьогодні в тренді “тиха розкіш” та вічна класика, пише ТСН.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Саме тому не потрібно витрачатися на придбання гостромодного одягу. Для створення розкішних луків достатньо простих, якісних та класичних речей. А такі, ми впевнені, точно є у вашій шафі.

Одяг по фігурі

Позбудьтеся занадто широких або вузьких речей, які спотворюють вашу фігуру та здешевлюють образ. Ваш одяг має бути виконаний з цупкої тканини та добре тримати форму. Якщо потрібно щось докупити - зверніть увагу на речі з натуральних тканин класичного крою.

Образ має відповідати ситуації

Ваш гардероб має бути доречним. Саме тому краще обрати класичні речі, які підійдуть і для роботи, і для зустрічі, і для побачення - штани, светри, сорочки, костюми тощо. Уникайте занадто яскравих кольорів та дешевої громіздкої фурнітури.

Правильні аксесуари

Майте у своєму арсеналі кілька недорогих сумок з екошкіри, з мінімальним декором та стильними формами. Також придивіться до шийних хустинок, які додадуть образу вишуканості.

Нейтральні відтінки

Так, монокольори простіше стилізувати. Навіть за невеликої кількості одягу, який легко комбінується між собою, ви щодня без проблем зможете створювати нові образи.

Охайний вигляд

Дбайте про те, щоб одяг був випрасуваний, без ковтунів та потертостей. Те ж саме стосується і взуття - воно має бути чистим та начищеним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які джинси купити цієї осені. Ділимося трьома крутими варіантами для ваших образів - у цьому матеріалі.