Ці популярні кольори можуть "накинути" вам кілька зайвих кілограмів: які відтінки повнять, а які — роблять стрункішими

Практичні поради
755
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кольори, які повнять, фото
Як колір одягу впливає на фігуру. Фото: соцмережі

Розповідаємо про кольори в одязі, які підкреслюють ваші недоліки

Ймовірно, кожна дівчина хоча б раз у житті звертала увагу на те, що певні кольори їй більше пасують, а деякі — навпаки підкреслюють усі проблемні зони на тілі. І це справді так. Відтінки в одязі можуть зіграти з вами злий жарт, додавши кілька зайвих кг, або навпаки — зробити вас візуально стрункішою.

Які кольори повнять?

За інформацією SantePlus, кольори, які додають зайвої ваги — це дуже світлі відтінки. Лідирує серед них білий.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливим аспектом цих кольорів є їхня яскравість, яка визначається тим, наскільки світлими вони виглядають без додавання білого. Білий є найяскравішим кольором, жовтий має високу яскравість, тоді як синій — найменшу. Але навіть світло-блакитна сукня може додати вам зайвого об’єму в непотрібних місцях.

Які кольори візуально роблять людину стрункішою?

Чорний — найкращий вибір, адже він приховує недоліки. Проте не варто одягатися виключно в темні кольори. Яскраві аксесуари можуть освіжити образ.

Також щоб приховати свої форми, уникайте великих принтів, оскільки вони можуть візуально збільшувати об’єм. Радимо відмовитися від вертикальних смуг, горошку чи леопардового малюнку. Однотонні кольори — це ваш кращий вибір для створення стрункішого вигляду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, що носити жінкам з повними руками та широкими плечима. На жаль, деякий одяг здатен візуально підкреслювати недоліки фігури.