Стилізуємо оверсайз сорочку: 3 варіанти, щоб створити модний образ (ВІДЕО)

Практичні поради
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Як стилізувати оверсайз сорочку - лайфхак від блогерки
Сорочка. Фото: freepik.com

Модні експерименти можуть зробити ваш образ незвичайним та тим, який запам’ятовується

Раніше ми писали, як стильно підкотити кардиган, щоб він "сів" як треба. Тепер же розповімо, як носити оверсайз сорочку так, що всі погляди були направлені на вас. Ділимося модними лайфхаками - далі у цій статті на Хочу!

Fashion-блогерка Емілі Джеймс у своєму мікроблозі показала, як перетворити звичайну сорочку на цікавий елемент лука. Для цього скористайтеся однією з простих технік стилізації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варіант #1. Кінчики незастібнутої сорочки складіть навхрест та заведіть кожен на бік, просунувши у лямку джинсів. Заправте кінчики сорочки під джинси та підтягніть манжети на руках, щоб зробити образ акуратним та завершеним.

Варіант #2. Застібніть кілька верхніх ґудзиків сорочки, щоб прикрити груди. А ось найнижчий ґудзик застебніть за спиною.

Варіант #3. Залиште розстібнутими три нижні ґудзики та заправте кінчики сорочки між двома найнижчими застебнутими ґудзиками. Це має створити ефект, ніби сорочка зав’язана спереду, проте без вузла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми ділилися 3 крутими способами, як сховати шлейки від бюстгальтера. Як створити ідеальний образ - дізнавайтесь у цьому матеріалі.