Чому Мілан - це рай для шопінгу? Кращі місця для покупок у країні, яка обожнює розпродажі

Шопінг
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото найкращі магазини для шопінгу у Мілані
Кращі магазини Мілана.Фото: Хочу!

Мілан - це найкраще місце для різноманітного шопінгу

У майбутньому на індустрію моди чекає час, коли покупці будуть робити замовлення прямо з дивану, а магазини не відвідуватимуть задля економії часу. Але зараз шопінг лишається чудовою можливістю придбати вишуканий одяг та бути у курсі останніх новинок моди.

У Мілан постійно прибувають люди з усього світу. Адже саме тут можна знайти різноманітний дизайнерський одяг останніх колекцій, вишукані аксесуари, кераміку ручної роботи та предмети розкоші. Це італійське місто ніби створене для людей, які мають вишуканий смак та тонко розуміються у тенденціях моди, розповідає cntraveller.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У Мілані розташовані всесвітньо відомі будинки моди, дизайнерські бутіки та елітні універмаги, а також менші концептуальні магазини, бутіки та щотижневі ринки. Ця країна обожнює розпродажі, а ще тут можна сміливо торгуватися. Найкращі пропозиції можна знайти, якщо відвідати її у липні та січні.

Найкращі міланські магазини

Бітосі. Якщо ви прагнете придбати вишуканий посуд, декор та подарунки - вам точно сюди. Bitossi розташований у дизайнерському кварталі Cinque Vie. На будь-який смак можна придбати асортимент тарілок і скляного посуду, свічок і свічників, столових приладів, чашок, кухлів і багато інших творчих предметів.

Casa Amar. Один із найновіших магазинів, розташований на вулиці Песталоцці в кварталі Навільї відкритий італійцем та марокканкою у 2022 році. Велика кількість марокканських килимів із сучасними візерунками, виготовленими традиційними методами. Крім того, незабаром буде запущено нову лінію виробів із бусеру – килимів, виготовлених із залишків та переробленого деніму.

Il Segno Del Tempo. Магазин антикваріату, розташований на вулиці Віа Фіорі К'ярі в районі Брера. Спеціалізується на продажі історичних предметів, датованих 17-м до початку 20 століття. Вони були зібрані по всьому світу.

la Double J. Особливий розкішний магазин одягу, аксесуарів і товарів для дому.Магазин знаходиться на вулиці Віа Сант'Андреа. Окрім одягу, аксесуарів і столового посуду LDJ, у магазині зберігаються італійські екскурсійні книги 1930-х років, підібрана добірка улюбленого вінтажного одягу Джей Джей Мартіна, коштовності та макаруни, підписані Ladurée, у коробках із принтом La DoubleJ.

Луїза Беккаріа. Магазин одягу для особливих подій. Приміряти весільну сукню тут прагнуть навіть ті, хто не збирається заміж.

Лабораторія Ніко Роміто. Шеф-кухар Ніко Роміто відкрив свій перший флагманський магазин у Мілані у листопаді минулого року, щоб присвятити місце для його знакових творінь, створених у лабораторії в Абруццо, де він ретельно досліджує та розробляє нові та інноваційні рецепти. Хрусткі закваски, святкові дріжджові продукти, такі як панеттоне та пандоро, тістечка без глютену та лактози, веганські бісквіти та пасти з низьким вмістом калорій – це лише деякі з геніальних смачних ласощів, які тут можна придбати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які країни найкраще відвідати для шопінгу. Це чудова можливість поєднати приємне придбання речей з відпочинком.