Ще норм чи вже застарів? Погляньте на свій гардероб під іншим кутом

Шопінг
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Жіночий гардероб - шопінг
Коли час оновити гардероб. Фото: freepik.com

Застарілий одяг має некрасивий вигляд та старить

У багатьох магазинах стартували розпродажі. Це чудова можливість придбати бажані речі за вигідною ціною (головне не втратити голову і не нагребти зайвого). Особливо не завадило б трохи пошопитися тим жінкам, хто має застарілий гардероб.

У вашій шафі може бути багато хороших речей. Але якщо, одягнувши їх, ви маєте непоказний та старомодний вигляд - це сигнал про те, що час змінити гардероб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Коли час сходити на шопінг

► Якщо кожен новий образ нагадує попередній. Так не має бути! Ваші луки мають різнитися та щоразу підкреслювати ті чи інші переваги в вашій зовнішності.

► Купуєте речі за необхідності, а не тому, що хочеться. Навчіться оновлювати свій гардероб регулярно, а не лише тоді, коли одяг безнадійно зносився.

► Ви зараз - точна копія себе на старих фотографіях. Мода змінюється від сезону до сезону, тому і ви маєте рухатися в такт з нею. Водночас це зовсім не значить, що ви маєте зрадити своїм смакам чи перевагам.

► Віддаєте перевагу зручному одягу, ігноруючи тренди. Крім того, що ваш образ матиме некрасивий та неактуальний вигляд, ви ще й додасте ним собі кілька зайвих років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, де придбати стильні піжамні сети. Завдяки цьому ансамблю ви почуватимете себе максимально комфортно у літні дні.