Червоне взуття на низькому ходу - це так мило! Що будемо носити у наступному теплому сезоні (ФОТО)

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Цього року червоний колір - найпопулярніший у гардеробі більшості людей, які стежать за модою. Та якщо ви ще не готові одягнути яскраву червону сукню чи пальто, то цілком можете розбавити свій образ взуттям червоного кольору.

У нових колекціях дизайнерів під час демонстрації шоу весна-літо 2024 часто зустрічаються варіанти червоного взуття на низькому ходу, розповідає vogue.ua . Simone Rocha та Sandy Liang, наприклад, представили до уваги публіки ніжні балетки з переплетеними на стопі  ремінцями, які нагадують пуанти балерин.

Червоне взуття на низькому ходу - це так мило! Що будемо носити у наступному теплому сезоні (ФОТО) - фото №1
Фото: vogue.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Туфлі та балетки червоного кольору вже покинули подіуми та “вийшли в люди”. Також червоний колір у взутті тестують знаменитості та streetstyle-зірки, що чудово проявилося під час Тижня моди у Нью-Йорку. Наприклад, балетки Jacquemus були помічені на Софії Річі під час відвідин шоу у Нью-Йорку. А дивовижні червоні  атласні балетки прикрашали ніжки Софі Тернер.

Відомо, що  саме Кейт Мосс перетворила звичайні чорні балетки на справжнє культове взуття, а неперевершена Бріжит Бардо прославила на весь світ балетки червоного кольору. Repetto на її замовлення створив пару червоних балеток кольору стиглого томату для фільму 1956 року “І Бог створив жінку”. Образ зірки у цьому фільмі асоціюється саме з червоними балетками.

Червоне взуття на низькому ходу - це так мило! Що будемо носити у наступному теплому сезоні (ФОТО) - фото №2
Фото: vogue.com

До речі, майже 70 років минуло з того часу, коли це взуття було в тренді. І зараз воно феєрично повернулося!

Червоне взуття на низькому ходу - це так мило! Що будемо носити у наступному теплому сезоні (ФОТО) - фото №3
Фото: vogue.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За допомогою взуття жінка відчуває себе впевненою і вільною. Хороше взуття здатне підкреслити образ і привернути увагу, а от те, що з переліку антитрендів робить все навпаки, адже виглядає дешево і непривабливо.