3 причини придбати стильний тренч, як в Емілі Ратаковскі (ФОТО)

Модні тренди
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми вже показували вам стильний вихід Емілі Ратаковскі в пальто . А цього разу знаменитість продемонструвала модний осінній тренч, на який ми радимо звернути увагу. Чому - розповідаємо у цьому матеріалі.

Враховуючи складну політичну та фінансову ситуацію в нашій країні, жінки стали підходити до шопінгу більш зважено. Особливо це стосується осінньо-зимового гардероба, поповнення якого з’їдає левову частку бюджету. Саме тому, якщо вам хочеться мати трендову річ, обирайте ту, яку ви зможете носити не один сезон. І ось тому варто звернути увагу на тренч, в якому нещодавно з’явилась на публіці модель та акторка Емілі Ратаковскі.

Вигідний фасон

Довгий двобортний тренч має стильний вигляд та зручний у носінні. До того ж його легко комбінувати не лише з повсякденними образами, а й з речами “на вихід”. А наявність поясу допоможе вигідно підкреслити талію.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оригінальний колір

Гірчичний відтінок ідеально пасуватиме до осіннього пейзажу навколо. Крім того, він виділятиметься на фоні популярних і через це дуже поширених моделей у бежевому чи шоколадному відтінках.

Шкіряний тренч - вже не тренд, а база

Звісно, варто бути свідомими й обирати верхній одяг з екошкіри, тим самим дбаючи про збереження життя тварин. Тим паче якщо від цього ваш образ аніскільки не постраждає.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували осінній аутфіт Емілі Ратаковскі, в якому вона прогулялась Нью-Йорком. Стильно та зручно!

Фото: Getty Images