Instagram-інфлюєнсери рекомендують: які чоботи носити цієї осені (ФОТО)

Модні тренди
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми писали, що в моду повернулося взуття зі зміїним принтом. Але якщо ви не прихильниця подібних речей, тоді зверніть увагу на осіннє взуття з цієї статті. В ній ми зібрали приклади стилізації образів з чоботами, яким цієї осені віддають перевагу закордонні модні блогери. 

За даними видання ELLE, цього року модні інфлюєнсери обирають осіннє взуття, яке має гарний вигляд та водночас зручне у носінні. Якщо ви шукаєте чобітки за такими ж критеріями, тоді зверніть увагу на ці дві моделі.

Класичні шкіряні чоботи

Цієї осені модниці не залишили поза увагою класичні шкіряні чоботи до коліна. Моделі цього взуття демонстрували у своїх колекціях такі відомі бренди, як Michael Kors, Missoni, David Koma та інші. Цю модель чобіт вважають базовою і вона має виграшний вигляд як з довжиною міні, так і максі. І, звісно ж, зі штанами чи денімом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Жокейські чоботи

Також увагу модниць привернули жокейські чоботи. Вони зручні, їх можна носити за будь-якої погоди, а також це взуття легко поєднувати з речами в різних стилях - від романтичних суконь до спортивних аутфітів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, з чим носити широкі джинси . Маємо для вас 6 стильних варіантів на осінь 2023.

Фото: @sarahlysander