Названо наймодніші кольори 2024 року: які кольори будуть в тренді (ФОТО)

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Тиждень моди в Нью-Йорку осінь-зима 2023-2024 вже закінчився і модниці мають можливість ознайомитися з новинками моделей одягу і палітрою кольорів , які будуть у моді зовсім скоро. Для себе можна виділити 5 основних кольорів у колекціях і 10 привабливих відтінків, на які ви можете опиратися при виборі гардероба.

Ви можете створювати неповторні поєднання за допомогою яскравих відтінків. Дізнайтеся для себе, яка колірна гама буде у тренді наступного сезону, розповідає vogue.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

 Насичений червоний

Колір пристрасті та привабливості. Він притаманний жінкам, які знають собі ціну. Від червоного кольору перехоплює подих. Він був присутній у більшості колекцій у різних відтінках. Від сексуального яскравого до владних бордових відтінків.Victoria Beckham представили  мініспідницю та джемпер з похилими плечима у класичному червоному кольорі. Hermès презентував монохромний ансамбль у відтінку червоного вина, а Prada  - шкіряний костюм зі спідницею у кольорі червоної елегантності.

Названо наймодніші кольори 2024 року: які кольори будуть в тренді (ФОТО) - фото №1
Vogue.
Названо наймодніші кольори 2024 року: які кольори будуть в тренді (ФОТО) - фото №2
Vogue.

Ніжний рожевий

Один з наймодніших кольорів минулого сезону не втратив своєї популярності. Правда у моді будуть стримані, делікатні відтінки, які чудово можна комбінувати з чорним і створювати образи, які кидатимуть усім виклик. Наприклад, Chanel поєднали елегантний кардиган і блискучу спідницю з грубими лакованими чоботами.

Названо наймодніші кольори 2024 року: які кольори будуть в тренді (ФОТО) - фото №3
Vogue.
Названо наймодніші кольори 2024 року: які кольори будуть в тренді (ФОТО) - фото №4
Vogue.

Металік

Цей колір займає головну позицію у колекціях дизайнерів. Це колір стійкості і втілення пережитих випробувань. Alberta Ferretti представили  срібний брючний костюм із оксамиту, а Blumarine показали сукню з платини, яка ніби стікає по фігурі.

Названо наймодніші кольори 2024 року: які кольори будуть в тренді (ФОТО) - фото №5
Vogue.
Названо наймодніші кольори 2024 року: які кольори будуть в тренді (ФОТО) - фото №6
Vogue.

Яскравий жовтий

Колір сонця даруватиме тепло і гарний настрій і діятиме, як своєрідний антидепресант. Багато сонячного проміння у колекціях дарують надію на світле майбутнє.

Названо наймодніші кольори 2024 року: які кольори будуть в тренді (ФОТО) - фото №7
Vogue.
Названо наймодніші кольори 2024 року: які кольори будуть в тренді (ФОТО) - фото №8
Vogue.

Глибокий темно-синій

Універсальний і привабливий колір, яким можна сміливо замінювати чорний. Підходить для комбінування у різних варіантах і гарно підкреслює привабливість жіночої фігури. Можна обирати для щоденного носіння і на вечірки та ділові зустрічі.

Названо наймодніші кольори 2024 року: які кольори будуть в тренді (ФОТО) - фото №9
Vogue.
Названо наймодніші кольори 2024 року: які кольори будуть в тренді (ФОТО) - фото №10
Vogue.

Також у моді будуть такі відтінки: блакитний, ментол, персик, молочно-білий, кольрабі, рудо-коричневий. Враховуйте ці кольори при купівлі нових речей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обирайте і комплектуйте новий гардероб з врахуванням цих кольорів та відтінків. Але не забувайте про речі, які ніколи не виходять з моди . Поєднуйте та експериментуйте, щоб завжди підкреслити свій неповторний образ.