Ексклюзивні вишиті сукні в українському стилі: які варіанти обрати на випускний

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Варіанти вишитих суконь дляя випускного
Вишиті сукні на випускний. Фото: kram.kr.ua

Чудові сукні вишиті різними орнаментами стануть родзинкою на випускному

Випускний для дівчат, це не лише прощання зі шкільними стінами, чудові слова привітань від батьків і вчителів, а й відмінна нагода одягнути ошатну красиву сукню. Чудові варіанти вишитих елегантних варіантів з різноманітними орнаментами дозволять обрати до фігури, смаку та можливостей.

Вишита українська сукня чи сукня з вишивкою в українському стилі пасує практично усім. Можна обрати різну довжину, колір, фасон та доповнити стильними аксесуарами та прекрасною зачіскою. Які варіанти можуть придивитися для себе юні випускниці цього року. розповідаємо далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сукня вишиванка. Гарно акцентує талію, висока спідниця візуально подовжує ніжки, а об'ємні рукави надають сукні традиційний український характер. Представлена в 10 кольорах, тож можна обрати улюблений відтінок.

Сукня в стилі бохо молочно-білого кольору. Вишукане та стильне поєднання традиційної краси та сучасності, добре пасуватиме на випускний, або ж весілля.

Сукня з вишивкою мультиколор.

Чарівно спокуслива сукня з автентичним орнаментом, оздоблена унікальними традиційними елементами та представлена у 3 кольорах.

Вишита сукня міді у кількох кольорах.

Парні набори на випускний.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували сукні у стилі зірок. Обирайте варіант у червоному кольорі надихаючись відомими знаменитостями та естрадними співачками.