Не сукнями єдиними: який жіночний костюм обрати на випускний 2024, щоб затьмарити усіх (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Красивий жіночий костюм на випуск, фото
Фото: dressa.com.ua

Показуємо вам модні жіночі костюми 2024, які чудово підійдуть для святкування випускного

Чимало дівчат, які готуються до випускного, зупиняють свій вибір на розкішних сукнях. Безумовно, це гарний варіант, однак не варто обмежуватись тільки ним, адже є ще чималий вибір модних жіночих костюмів, які теж мають святковий вигляд, але виглядають в рази цікавіше.

Випускний-випускний… Кожній дівчині в це свято хочеться виглядати неймовірно красиво та неповторно. Звісно, чи не найбільший страх кожної випускниці — прийти на свято в однаковій сукні з іншою дівчиною. Ви можете страхувати себе від цієї неприємності по-різному, але є один перевірений варіант — обрати костюм, адже це доволі незвичайний та непоширений образ на випускний для дівчини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Перший, на який варто звернути увагу — це класичний жіночий костюм. Він може бути у базових чорних, білих та молочних відтінках, а може бути яскравим — зеленим, рожевим чи червоним. Такий варіант підійде красуням з будь-яким типом фігури.

Білий жіночий костюм, фото
Фото: dressa.com.ua
Класичний жіночий костюм, фото
Фото: vovk.com

Вдалим вибором для тих, хто хоче виглядати звабливіше, стане костюм з шортами. Такий образ не тільки виділить вас з натовпу, а й приверне увагу до струнких ніжок.

Жіночий костюм з шортами на випускний 2024, фото
Фото: dressa.com.ua
Жіночий костюм з шортами, фото
Фото: shafastatic.net

Костюм з жилетом — ще один чудовий варіант для святкування випускного. Це вбрання підійде тим дівчатам, які не бояться виділятись.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Жіночий костюм з жилетом на випускний, фото
Фото: dressa.com.ua
Жіночий костюм з жилетом, фото
Фото: dressa.com.ua

Ну і варіант для найсміливіших. Костюм в піжамному стилі, декорований мереживом чи пір’ям — неймовірно цікавий, ненудний та яскравий образ на випускний.

Піжамний жіночий костюм з пір’ям, фото
Фото: shafastatic.net
Жіночий костюм з пір’ям, фото
Фото: beautyfashion.com.ua

Не забудьте, що для особливої святковості костюми варто доповнювати взуттям на підборах. А ще не ігнорувати ефектний макіяж, адже він теж додає особливого настрою вашому образу.