Total-denim луки опинилися на піку популярності цього літа! ТОП-5 варіантів джинсових образів від Андре Тана (ФОТО)

Модні тренди
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Модні джинсові образи на літо 2024: найкращі варіанти від Андре Тана
Джинсовий образ на літо. Фото: freepik.com

Вчимося поєднувати речі так, щоб виглядало стильно, а вам при цьому було комфортно

Спекотне літо ніколи не ставало на заваді дівчатам одягатися стильно і залишатися в тренді 😉 Але чи знаєте ви, що в тренді у цьому сезоні? Раніше ми розповідали про трендові принти літа 2024, а тепер поділимось порадами іменитого дизайнера щодо складання ідеально літнього образу з джинсовими речами.

“Джинс — наше все”, — пише у своєму Instagram відомий український дизайнер Андре Тан. У цьому спекотному сезоні на піку популярності опинилися total-denim луки. На сьогодні — це справжній маст-хев, адже підходить до будь-якої події: прогулянки, побачення чи навіть відпустки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

✅ ТОП-5 стильних джинсових луків від Андре Тана на літо 2024

  1. Джинсовий комплект . Найпростіший спосіб приміряти total-denim — це купити готовий комплект. Тоді не доведеться возитися з підбором верху та низу і шукати вдале поєднання кольорів. Єдине, що залишається, обрати вдале взуття та аксесуари, якими ви хочете підкреслити свій стиль та настрій.

  2. Джинсовий корсет як акцент образу . Якщо ви намагаєтесь створити ефектний та інтригуючий джинсовий образ, спробуйте додати до нього корсет. Він ідеально виділить ваші ключиці та зону декольте, а підкреслити ефект допоможуть об’ємні кольє, багатошарові намиста або ж помітний кулон на тонкому ланцюжку.

  3. Розслаблений крій для комфорту. Вільна посадка та розслаблений крій усе ще в моді. Це чудовий варіант для неквапливих прогулянок та комфортних подорожей. Однак, щоб ваша фігура не виглядала безформною, підкресліть талію або поєднуйте широкий низ з обтислим верхом.

  4. Акценти в образі. Якщо джинсовий total-look здається вам нудним, просто розставте яскраві акценти: додайте кольорове взуття, сумку в тон, ремінь чи пасок, головний убір, масивні прикраси та сонцезахисні окуляри.

  5. Експеримент з кольорами. Колор-блоки, принти, градієнти — все це виглядає сміливо та привертає увагу. І все це буде “в тему” цього літа! При цьому зовсім не обов’язково збирати речі одного комплекту. Наприклад, якщо верх з принтом, то низ хай буде однотонним 😉

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнавайтеся, які сумки зараз в моді. У цьому сезоні це дуже незвичайні аксесуари, які, однак, чудово пасують до спекотного літа!