Натуральний літній стиль: колекція окулярів у дерев'яній оправі від Blackwood

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото окуляри Маямі
Фото: blackwood.ua/collections

Нова колекція стильних аксесуарів з натуральних матеріалів

Компанія Blackwood була заснована в 2016 році в Одесі дизайнеркою Яною Кіровою та ІТ- підприємцем Андрієм Бойко. Український бренд створює унікальні дизайнерські сумки та аксесуари з неймовірними дизайнами.

Blackwood створює особливі речі для поціновувачів краси, якості на унікальності не лише в Україні, а й у США, країнах Європи та Арабського світу. Компанія прагне створювати "вічні" аксесуари, які можна передавати з покоління в покоління. Нова колекція окулярів в деревʼяній оправі це класичні та ультрамодні моделі окулярів Blackwood, які виготовляються з деревини екзотичних порід та з оптики з поляризацією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Всі наші вироби створені з любов'ю, натхненням і великою увагою до деталей. Кожен із них унікальний, яскравий і з гордістю носить лейбл made in Ukraine .
зазначає Blackwood

Оправи обробляються спеціальним воском та укріплюють за власною методикою, тому вони з легкістю витримають роки активного носіння. Окуляри з нової колекції продаються в комплекті з новим каркасним футляром виготовленим з натуральної шкіри та дерев’яними боковинами в фірмовому стилі сумок Blackwood.

Сонцезахисні дерев'яні окуляри Dakota. Виготовляються вручну з ебену та африканського тікового дерева та укріплюються карбоном. В окуляри встановлена високоякісна корейська оптика з поляризацією та максимальним захистом від ультрафіолету UV-400. Завдяки обробці воском вони не бояться вологи. Дуже зручні та легкі, адже вага лише 26 г.

На фото окуляри Дакота
Фото: blackwood.ua/collections

Сонцезахисні окуляри Sicily Zebra. Покриті водовідштовхувальним воском Renaissance. Матеріал оправи зебрано та клен, що укріплений карбоном.

На фото окуляри Sicily Zebra
Фото: blackwood.ua/collections

Сонцезахисні Окуляри Sicily Green . Оправа з ебенового дерева та клена, укріплена карбоном.

На фото окуляри Sicily Green
Фото: blackwood.ua/collections

Сонцезахисні Окуляри Bordeaux . Оправа з палісандру та клену, укріплена карбоном.

На фото окуляри Bordeaux
Фото: blackwood.ua/collections

Сонцезахисні окуляри Boston Metal. Оправа з палісандру та легованої сталі.

На фото окуляри  Boston Metal
Фото: blackwood.ua/collections
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кожен виріб створюється вручну з натуральних матеріалів, фактура і відтінок яких неповторні та унікальні. За допомогою правильно підібраних сучасних аксесуарів можна створити надзвичайно стильний та яскравий образ.