Теплі сорочки — тренд чи все ж таки антитренд? Гід модними варіантами, які можуть легко замінити куртку (ФОТО)

Модні тренди
1 424
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Модний верхній одяг на осінь, фото
Наймодніші фасони теплих сорочок цього сезону. Фото: соцмережі

Дізнайтесь, чи залишаються теплі сорочки модними у 2024-2025 році

Ми не перестаємо розповідати про модні тренди цієї осені. Однак серед них є ті тенденції, які вже раніше були доволі популярними. Наприклад, теплі сорочки. Якщо ви сумніваєтесь, чи вони досі в моді та не знаєте, як їх носити, наш невеликий огляд допоможе знайти відповіді!

Почнімо з того, що теплі сорочки досі в тренді. Вони займають топові позиції серед модних тенденцій, тому саме час розібратися, як і з чим їх поєднувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Восени та взимку багатошаровість актуальна як ніколи, а моделі, про які ми розповімо, ідеально підходять як верхній, або другий шар образу. Однак варто розуміти, які сам моделі в тренді. Про це розповідаємо нижче!

Універсальний варіант

Однотонні сорочки з щільних матеріалів і без зайвих деталей — це практичний вибір, який легко впишеться в щоденний гардероб. Сірий колір тримає лідерство вже кілька сезонів, тому рекомендуємо звернути увагу на теплі сорочки саме в цій палітрі.

Теплі сорочки у 2024 — поради, як виглядати стильно і комфортно, фото
Модні теплі сорочки на осінь 2024. Фото: соцмережі

Затишок

Якщо ви думаєте, який матеріал обрати для теплої сорочки, радимо придивитися до варіантів з м'яких тканин, таких як екохутро. Вони не лише захистять від холоду, а й зроблять ваш образ стильнішим.

Теплі сорочки як альтернатива курткам, фото
Модні теплі сорочки на осінь 2024. Фото: соцмережі

Сорочка замість сукні

Ще один стильний варіант — тепла сорочка як сукня на сезон осінь-зима. Хоча такі моделі часто носять влітку, радимо експериментувати з ними й в холодну пору.

Тренди 2024 року, фото
Модні теплі сорочки на осінь 2024. Фото: соцмережі

Гарячий тренд

Стьобані сорочки — ще одна цікава модель, яка додає образу оригінальності завдяки незвичній фактурі. Навіть у монохромному ансамблі така сорочка зробить образ набагато виразнішим.

Трендовий верхній одяг на осінь, фото
Модні теплі сорочки на осінь 2024. Фото: соцмережі

Гра з аксесуарами

Не забувайте про важливість аксесуарів. Сумка, шарф і шапка в одній колірній гамі стануть чудовим доповненням до образу, особливо, якщо ваша сорочка в клітинку.

Трендовий верхній одяг, фото
Модні теплі сорочки на осінь 2024. Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про пальта від українських брендів, які стануть родзинкою вашого осіннього гардероба. Не пропустіть теплі та стильні варіанти.