Одяг, якого варто позбутися, якщо не хочете стати прикладом несмаку: ці речі вже давно не модні! (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Не модні речі, фото
Антитренди 2024 року. Фото: freepik.com

Розповідаємо про речі, що вже давно вийшли з моди

Хоча кожна дівчина прагне самовираження, і ніхто не обмежує її у виборі стилю, але все ж є речі, яких варто уникати. Мода змінюється дуже швидко, тому, крім головних трендів, потрібно знати, які речі вийшли з моди та дуже просто можуть зіпсувати ваш образ.

При формуванні осіннього гардероба радимо оновити колекцію одягу, відібравши те, що ще не вийшло з моди. Адже деякі речі, які були актуальними кілька років тому, зараз вже не в тренді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сукня з об'ємною спідницею. Цей фасон був популярним понад десяток років тому, а сьогодні такі сукні можна знайти лише у стокових магазинах за зниженою ціною. Варто уникати подібних моделей, адже вони можуть виглядати застарілими.

Сукня з об'ємною спідницею, фото
Від яких речей варто відмовитися. Фото: соцмережі

Взуття з фігурними підборами. Цей стиль взуття кілька разів намагався стати трендом, але модниці швидко поверталися до класичних варіантів. Туфлі з незвичними підборами привертають багато уваги до ніжок, але виглядають не надто сучасно, тому краще зупинитися на більш стриманих моделях.

Взуття з фігурними підборами, фото
Що вже не в тренді. Фото: соцмережі

Комбінезон. Сьогодні актуальні костюми з льону або шовку зі штанами чи шортами, але комбінезони втратили популярність. Якщо ви все ж таки обираєте комбінезон, віддайте перевагу джинсовим варіантам — такі зараз в тренді.

Комбінезон, фото
Застарілий стиль. Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, яке взуття ідеально впишеться в будь-який гардероб. Не пропустіть цей гарячий тренд осені 2024 року.