Освідчення в коханні під бій курантів: цим знаки Зодіаку запропонують руку і серце на Новий рік

Гороскоп на рік
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Святкування Нового 2024 року може запам'ятатися цим жінкам на все життя. Казкову історію про любов вони будуть розповідати своїм онукам, якщо скажуть “так”. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку зійдуться із колишніми, а тепер розкажемо, кому можуть освідчитися в коханні.

Астрологи розповіли, у кого може початися романтичний період в житті. Ці жінки у новорічну ніч можуть стати нареченими, якщо скажуть “так” своєму партнеру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Діва

Ви давно будували свої стосунки, тож час закріпити їх офіційно. А ще ваш партнер хоче, аби освідчення було казковим. Тому вірте у дива і готуйтеся стати нареченою.

Терези

Найхолоднішому знаку Зодіаку серед усіх знаків потрібно ставити питання “ребром” — або зараз і моя, або я зникну. Інакше Терези будуть боятися, вагатися і міняти теми. Час викинути страхи і бути щасливою. Пригадайте, яку весільну сукню мріяли в дитинстві.

Водолій

Диво настане в неочікуваний момент. Тоді ви зрозумієте, що мрії збуваються. Варто подумати про те, що час створити сім'ю. З вас буде бездоганна дружина і мама. За вами лише одне слово: “так”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, яким буде Новий 2024 рік для Риби. Астрологи розповіли, що чекати у високосний період, і як оминути невдачі.

Фото: Pinterest