Гороскоп для Риб на 2024 рік: коли будуть гроші, і як притягнути кохання у Новому році

Гороскоп на рік
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Новий 2024 рік відкриє Рибам нові таланти і вміння. А ще будуть зміни у професійній сфері. Раніше ми писали, що чекати у Новому році Скорпіону, а тепер розкажемо, яким буде високосний період для Риби.

Високосний рік пройде для Риб не так, як вони цього планували. У першу чергу потрібно скласти кармічні іспити. Чим більше ви будете супротивитися правді, тим гірше будете почувати себе емоційно. Більше того, ви ризикуєте втратити і гроші, і авторитет.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На початку року подбайте про свій саморозвиток. До вас прийде життєва енергія, тому використайте її для пошуку нових талантів. Нові вміння знадобляться упродовж всього року, оскільки швидше за все вам доведеться кардинально змінити свою діяльність.

Аби налагодити стосунки із коханою людиною, переключіться на романтику. Не забувайте про приємні сюрпризи і турботу. Поведінка вашої половинки — це її віддзеркалення на вашу любов. Не бійтеся проявляти ніжність.

У кінці року приділіть увагу родичам та батькам. Ймовірно, вони потребують вашої підтримки та захисту. Частіше відпочивайте на природі, особливо біля водойм. Це додасть вам натхнення і мотивації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що чекати у високосний період Водолію. Астрологи розповіли, як досягнути успіхів у кар'єрі, та що буде на любовному фронті в Новому 2024 році.

Фото: Pinterest