Усе буде бездоганно! Три знаки Зодіаку не відчують високосний період 2024 року

Гороскоп на рік
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Астрологи розповіли, що не всі люди відчують на собі вплив високосного року. Новий 2024 рік буде для них часом розвитку, розквіту і здійснення мрій. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку можуть стати нареченими під бій курантів , а тепер розкажемо, кому буде таланити у рік народних забобонів та заборон.

Високосний рік відомий своїми енергетичними зламами, які призводять до проблем із документами, судів, катастроф, розлучень та емоційних гойдалок. Проте не всі люди відчують “радощі” народних забобонів. Є знаки Зодіаку, яким неабияк пощастить.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Телець

Навіть якщо трапиться халепа, ви вийдете з неї, неначе сухий із води. Небеса будуть оберігати вас на кожному кроці. Мрійте, плануйте, реалізовуйте плани. Не забувайте про кохання і сім'ю. Це стане вашим ресурсом.

Скорпіон

Ще одним щасливчиком високосного періоду стане Скорпіон. У цих людей неабияк посилиться інтуїція. Ви будете знати наперед, що робити, і як оминути ймовірні невдачі. Успіх буде і в бізнесі, і в кар'єрі. Вас визнають лідером та авторитетом.

Терези

Усі негаразди ви уже пройшли в 2023 році. Тому новий рік стане білою смугою життя. Вас чекає новий шлях у всіх сферах життя. Стосунки закріпляться, кар'єра піде вгору, гроші падатимуть неначе з неба.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку в Новому 2024 році зустрінуть свого майбутнього чоловіка. Астрологи розповіли, кому з жінок пощастить у коханні.

Фото: Pinterest