Неприємного запаху в туалеті більше не буде: бюджетні хитрощі, які стануть в пригоді й зекономлять купу грошей

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Іноді ми намагаємося позбутися неприємного запаху у туалеті безрезультатно. Здається і унітаз вимиваємо, і освіжувачі повітря використовуємо, але це мало допомагає.

Які способи пустити в дію, щоб виправити цю ситуацію і зробити запах в туалеті приємним? Ефективними хитрощами для відмінного результату, поділиться pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що допоможе прибрати запах:

Прибирати ретельно

Звертайте увагу на місця, у які важко дістатися, а не лише  помітним плямам. Наприклад, кріплення під сидінням унітаза потребує періодичного чищення, іноді воно дуже забруднюється. Також неприємний запах можуть давати стіни, які теж потрібно мити.

Йоржик для унітаза

Щітка для миття унітаза найчастіше буває джерелом неприємного запаху, тому не забувайте періодично замінювати її. Спробуйте в місткість, де знаходиться йоржик, налити трохи рідкого мила, засобу для унітаза, прального порошку або шампуню з приємним запахом.

Натуральний освіжувач своїми руками

Купований  освіжувач повітря є зручним, але не завжди справляється зі своїм завданням. Тому варто виготовити засіб самостійно, якій краще знищить неприємні запахи.

Для цього потрібно зробити суміш з харчової соди з невеликою кількістю води та кілька крапель ефірної олії м’яти. Зробіть з суміші кульки невеликого розміру та залиште на поличках чи підвіконні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Таким чином у вашому туалеті завжди буде приємно пахнути і все блищатиме чистотою. Але неприємні запахи можуть бути і в інших приміщеннях будинку. Як справитися з їх появою на кухні, ми розповідали раніше.